Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

«Παγώσανε» τα blogs στην Ελλάδα!

Όλα τα blog που διαχειρίζεται η google στην Ελλάδα πάγωσαν! Τις τελευταίες ώρες πολλοί είναι χρήστες του blogger που μπορούν μεν να διαβάσουν αλλά δεν μπορούσαν να ανεβάσουν τίποτα στο blog τους και τους εμφανιζόταν το παρακάτω μήνυμα: “Το Blogger δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν. Λυπούμαστε για τη διακοπή της υπηρεσίας”.


Η υπηρεσία δεν χάλασε ούτε δέχθηκε την επίθεση κάποιου χάκερ, απλά είχε τεθεί σε read only mode λόγω επανασχεδιασμού της. Η διακοπή αυτή αναστάτωσε σίγουρα πολλούς χρήστες αφού η Google δεν είχε ενημερώσει κανέναν γι’ αυτές τις αλλαγές της υπηρεσίας.

Οι κακές γλώσσες μιλάνε για κυβερνητική παρέμβαση και πως πιθανόν με τα τελευταία γεγονότα σε άλλες χώρε προφανώς κάποιοι φοβούνται τις ελεύθερες φωνές. Εμείς ευχόμαστε να διαψευσθούν τα σενάρια αυτά και να πρόκειται όντως για κάποια απλή αναβάθμιση του συστήματος.  Ελπίζουμε λοιπόν να επανέλθει η Δημοκρατία, τουλάχιστον όση έμεινε…
www.elliniki-grothia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.