Τρίτη 24 Μαΐου 2011

«Προφητεία Αγίου Κωνστάντσας (ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΣΙΑΣ 1806)»



Διαβάζοντας ένα άρθρο «Προφητεία Αγίου Κωνστάντσας (ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΣΙΑΣ 1806)» στον αγαπητό kalyterotera.blogspot.com, ανέφερε κάτι που θερώρισα σημαντικό να αναλύσω και να επεκτέινω.
Το άρθρο περιλάμβανει μία προφητεία του 1806 με τα ακόλουθες προβλέψεις, που κατά την γνώμη μου χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής:
Κεφ. Ζ’ συμβαίνει φθορά δια ξηράς και δια θαλάσσης.
Κεφ. Η’ εις τας 18 μαρτίου θέλουν αυξήσει οι αιματώδεις πόλεμοι και νικαι.
Κεφ. Θ’ εις τας 8 ιουλίου συμβαίνουν δύο ανήκουστοι πόλεμοι.
Κεφ. Ι’ εις τας 12 αυγούστου, ανυπόφορος ζεστή γενησεται.
Κεφ. Ία’ εις τας 18 δεκεμβρίου χάνεται το ήμισύ της ανθρωπότητος.
Κεφ. Ιβ’ θέλει εκλεχθή ένας Βασιλεύς από το ημπεριον.
Τα άνωθεν ελήφθησαν εκ τινός χειρόγραφου παλαιού εκ της ι. Μ. Κωσταμονιτου κατά μήνα αύγουστον 1897
Το σημαντικό είναι πως είναι η πρώτη προφητεία που δίνονται ημερομηνίες σε γεγονότα με αλληλουχίες. Πότε μπορεί θα γίνουν αυτά; Αν κάνουμε μία παραδοχή, και αντιστοιχία γεγονότων, σύμφωνα με τα κεφάλαια της προφητείας θα διακρίνουμε με θαυμασμό αλλά και φρίκη τα ακόλουθα:

Κεφ ζ' = σεισμός & τσουνάμι στην Ιαπωνία !
Κεφ η' = 18/3 ξεκίνησε ο πόλεμος στη Λιβύη !
Κεφ θ' = όπως έχει πει και ο βατοπεδινος μην ξεχνάμε ότι ο πόλεμος με την τουρκία θα ξεκινήσει ήμερα παρασκευή για 5 μήνες θα πολεμούν στην κωνσταντινούπολη & αυτό κολλάει χρονικά με το κεφ ία' (8/7 φέτος 2011 είναι παρασκευή)
Κεφ. ι = ανυπόφορη ζεστή (λογικά μπορεί να έχει σχέση με "πρώτον σάλπισμα υπό του πρώτου Αγγέλου, χαλάζι, φωτιά και αίμα έπεσε στην γην και το τρίτον της γης κατεκάη όπως και το τρίτον του φυτικού βασιλείου. " θα δούμε...)
Κεφ ία' = ολοκλήρωση των πρώτων 5 μηνών και μετά γ ' παγκοσμιος πόλεμος οπού όπως αναφέρει η αποκάλυψη θα χαθεί το 1/3 της ανθρωπότητας
κεφ ιβ = αναφέρει ο βατοπεδινος ότι θα σταματήσει ξαφνικά ο πόλεμος και θα υποδειχτεί βασιλιάς από τον θ ε ο !
Τα δεδομένα κατά τις εκτιμήσεις μου δείχνουν ότι μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή ενός παγκόσμιου πολέμου Ειδικότερα θα έλεγα ότι τα γεγονότα που συμβαίνουν με κάνουν να αισθάνομαι ότι είμαστε ζωντανοί μάρτυρες της αρχής του 3ου παγκόσμιου πολέμου που θα γραφτεί στην ιστορία. Ας πάρουμε τα γεγονότα με την σειρά:
Οι Ειδήσεις δεν κρύβουν πλέον ότι τo ΝΑΤΟ παρουσιάζει ρήγματα μεταξύ των μελών.

H Τουρκία φέρεται "χολωμένη" ως υποψήφια ηγέτιδα χώρα του μουσουλμανικού κόσμου,με τις αποφάσεις του ΝΑΤΟ και δεν μπορεί να συναινέσει με τις επιθέσεις.
(είναι νωπό το Αίμα ακόμη… είχε πει ο γέροντας Παϊσιος) .H Γερμανια απέχει συνειδητά,που σημαίνει ότι αμφισβήτει πλέον ανοιχτά το ηγετικό προφίλ που έχτισε η Γαλλια μέσω αυτής της συραξης,που κατ επέκταση μπορεί να σημάνει ενδεχόμενη ρήξη και στο εσωτερικό-οικονομικό κομμάτι της Ε.Ε.
H ΡΩΣΙΑ απέχει δηλώνοντας την βαθιά της λύπη το ίδιο κάνει και η ΚΙΝΑ.
H ΙΑΠΩΝΙΑ,πρόσφατα χτυπημένη από την θεομηνία και τα πυρηνικά,συντασεται με τον άξονα των ΓΑΛΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ,που συμαινει ότι η γείτονας και με πάμπολλα προβλήματα μεταξύ τους, ΡΩΣΙΑ είναι στο απέναντι στρατόπεδο. .
ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΧΩΡΙΣΤΙΚΑΝ. Δημιουργούνται οι άξονες
Όπως Προβλέπει ένας θνητός νους που έχει μελετήσει την ιστορία , αυτή παναλαμβάνεται Με μαθηματική ακρίβεια επαναλαμβάνεται ότι και στον 2ο Π.Π. Πρώτα διαμορφώθηκαν οι συμμαχίες και δημιουργήθηκαν οι άξονες επιρροής και μετά άρχισε η παγκόσμια γιορτή..
Ποιά θα είναι η επόμενη φάση; Υπάρχει ενδεχόμενο να είναι ίσως ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία και την Ελλάδα; Κανείς δεν γνωρίζει. Εάν είναι , τότε γενάται το ερώτημα :είναι τα συμφέροντα είναι τέτοια ώστε να είναι ο καταλυτής για το παγκόσμιο πυροτέχνημα; Ποιός ξέρει!
Πιστεύω ότι,οτιδήποτε συμβαίνει αυτή την χρονική περίοδο έχει προσεκτικά σχεδιαστεί εδώ και δεκαετίες από τα κέντρα της παγκοσμιοποίησης.
Και είναι αφελής οποίος πιστεύει ότι μπορεί εντελώς τυχαία και απρογραμμάτιστα να συμβούν πόλεμοι,κινήματα, επαναστάσεις και κοινωνικές ανατροπές.
Φαίνεται ότι όλα είναι υπολογισμένα στην εντέλεια -με άπειρες εναλλακτικές λύσεις σε εθνικές αποκλείνουσες συμπεριφορές- από εκείνους που επιδιώκουν την ισοπέδωση, την συγκέντρωση εξουσίας, τον αποχρωματισμό ιδεών και εθνών και το τσιπαρισμα σε τελική ανάλυση για τον "ε λ ε γ χ ο".
Επομένως ο αντικειμενικός σκοπός είναι ο έλεγχος σας αρέσει η όχι,το παραδέχεστε η όχι.
Έλεγχος άμεσος με την κατάργηση της ιδιοτικοτητας και με το πρόσχημα της ασφάλειας.
Έλεγχος στην προσωπική ζωή, ρίχνοντας τα κατάλληλα δολώματα όπως facebook,e-mail κλπ . ώστε να υπάρχει συσωρευμένη η γνώση και η πληροφορία , των προσωπικών μας δεδομένων, των προσωπικών μας σκέψεων, των προσωσοπικών Πεποιθήσεων.
Έλεγχος κοινωνικός, οικονομικός, δικαστικός, στρατιωτικός μέσω προσώπων που είχαν τα "προσόντα" για ανώτατες πολιτειακές θέσεις, που αν και εκλεγμένοι από εμάς συμμετέχουν σε μυστικές οργανώσεις αποφάσεων τύπου bilderberg , οι οποίοι μας απειλούν και από πάνω ότι αν μας πουν ότι κουβεντιάζεται εκεί μέσα, θα πρέπει να μας σκοτώσουν.
Μα εμείς δεν τους εκλέξαμε για να διαβουλεύονται μυστικά εν άγνοιά μας!
Έτσι δεν είναι; Άρα υπάρχει κάτι το οποίο θα συμβεί και δεν μας το λένε. Κάτι που αποτέλει τη φιλοδοξία ενός αρρωστημένου μυαλού η πολλών. Και όπως είπε και κάποιος φίλος «Δεκάρα δεν δίνω για επιστημονικές η μαρξιστικές αναλύσεις γιατί τίποτα δεν εξήγει "αυτό" που ζούμε εντελώς ξαφνικά στη ζωή μας.»
Και όταν δεν εξηγείται με τη λογική που μας κρύβουν οι ινστρούχτορες της παγκοσμιοποίησης και των υπερεθνικών αποφάσεων, έχουμε δικαίωμα να σκεφτούμε ότι θέλουμε.
Και συνωμοσιολογοι θα γίνουμε και προφητείες θα ξεθάψουμε και τους αρχαίους Έλληνες θα σκεφτούμε και θα ξαναδιαβάσουμε ξανά και ξανά και ξανά, μέχρι να μας έρθει το ελληνικό φως που "επιμελώς" φροντίζουν "πολλοί" τον τελευταίο καιρό να μας αλλοιώνουν, διαστρέφουν και κρύβουν.
Φοβούνται τους Έλληνες. Το έχετε καταλάβει; ή κοροιδευετε τον εαυτό σας κάθε φόρα που κοιτάζεστε στον καθρέφτη;
Η λύση σε όλα είναι ε δ ω μέσα μας Στην Ελλάδα μας. Όπως είπε και ο διαδικτυακός φίλος
Alexhers.

Το πήραμε απο : http://eglimatikotita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.