Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ


Θέλοντας να βάλω τα πράγματα σε μια κατανοητή σειρά για όλους, θα αρχίσω παραθέτοντας σας αυτούσια κομμάτια από ένα βιβλίο ενός συγγραφέα, που αναφέρει πραγματικά γεγονότα, τα οποία έλαβαν χώρα το 2000. Κάποιοι από σας ίσως και να τα γνωρίζεται ήδη. Για αυτούς που δεν ξερόυν θα αρχίσω με τον πρόλογο του και θα συνεχίσω με κάποια αποσπάσματα του τα οποία θεωρώ πως είναι άκρως ενδιαφέροντα. Αυτό που έχω να πω προσωπικά, είναι ότι θα λυθούν αρκετές απορίες σας και θα γεννηθούν νέες..

                                           ΠΡΟΛΟΓΟΣ

                                               ΤΟΥ

                                           ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Τα μεγαλύτερα γεγονότα της ανθρωπότητας ξεκίνησαν από μικροσυμβάντα. Το βιβλίο αυτό είναι ένα μικρό γεγονός που περιγράφει συνταρακτικά συμβάντα, σε μια εποχή που φαίνεται ότι ο κόσμος έχει χάσει το νόημά του, σε μια εποχή που απαιτείται η θεμελίωση νέων αξιών, νέων αρχών, νέων κόσμων, με την ελπίδα να προκύψει κάτι νέο.
Καλούμαστε να σταματήσουμε το βανδαλισμό της παράδοσης και της γνώσης. Καλούμαστε να γνωρίσουμε το ουράνιο παρελθόν μας και να χαράξουμε το μέλλον μας. Πρέπει να ελευθερωθούμε από τα δεσμά του δόγματος, τους μύθους, τα οράματα, τα όνειρα, τις υπερβολές καν τα ασύστολα ψεύδη, που οδήγησαν τον Ελληνισμό στην παρακμή και τη λήθη. Πρέπει ν' αποβάλουμε την ψεύτικη γνώση και ν' αναζητήσουμε τις αναλλοίωτες αλήθειες του ελληνικού στοχασμού, όπως αυτές δόθηκαν από τους Ολύμπιους.
Το παρελθόν μας δίνει τις αναμνήσεις, το παρόν μας χαρίζει βιώματα και ελπίδες, το μέλλον μας επιφυλάσσει εκπλήξεις που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.
Πριν τρία χρόνια δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γράψω ένα τέτοιο βιβλίο, αφού το περιεχόμενό του μου ήταν τελείως άγνωστο. Όμως ένα μυστηριώδες πλέγμα γεγονότων, ή κάποιες ανεξιχνίαστες πραγματικότητες, ή κάτι το ασύλληπτο, μ' έφεραν σ' επαφή με καταστάσεις τελείως αδιανόητες για μένα.
Τρία χρόνια παλεύω να δώσω απάντηση στο περιεχόμενο του βιβλίου, βοηθούμενος από ένα μεγάλο αριθμό αξιόλογων επιστημόνων Ελλήνων και ξένων. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι βρισκόμαστε μπροστά σ' ένα συμπαντικό γεγονός που ούτε καν υποψιαζόμαστε ότι υπάρχει. Τι μπορεί να είναι αυτό, ο χρόνος θα δείξει.
Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ, οι Έλληνες θεοί, το Ελληνικό Δωδεκάθεο βρίσκεται και πάλι στο ηλιακό μας σύστημα όπως οι ίδιοι μας αποκάλυψαν και σε λίγα χρόνια θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα γήινα μέσα παρατήρησης.
Το βιβλίο αυτό είναι ένα αδιάψευστο γεγονός και τα στοιχεία του μας δόθηκαν, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών παλαιάς τεχνολογίας (1985), από τους Ολύμπιους.
Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, έρχονται για πρώτη φορά σε δημοσιότητα και δεν υπάρχουν καταχωρημένα σε κανένα άλλο βιβλίο σε παγκόσμια κλίμακα.
Δε διεκδικώ το αλάθητο, διεκδικώ τη μοναδικότητα των στοιχείων.
Δε δογματίζω, όμως όλο το κείμενο είναι απροσδόκητο.
Όλο το βιβλίο είναι ελπίδα για κάτι σημαντικό.
Τρέφω όμως μια κρυφή ελπίδα, ότι θα μπορέσω να ενημερώσω τον κόσμο για το τι γίνεται στα διάφορα κέντρα αποφάσεων από μια μειοψηφία εγκληματιών, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, ταυτόχρονα όμως ελπίζω ότι θα φέρω το μήνυμα για την επικείμενη άφιξη Ουράνιων, οι οποίοι μας φέρνουν το μήνυμα των άστρων και του σύμπαντος, τ' ουρανού και του άπειρου, ταυτόχρονα με την ελπίδα ότι ο άνθρωπος έχει ουράνιο μέλλον και καλύτερη τύχη στη γη.
Τα στοιχεία του Βιβλίου αποτελούν κάτι τελείως καινούργιο, μια επανάσταση νέων ιδεών και προτάσεων για τον άνθρωπο, μια αφετηρία έρευνας και αναθεώρησης όλων αυτών που θεωρούσαμε σωστά μέχρι σήμερα.

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


     Το βιβλίο αυτό δεν έχει καμμιά σχέση με τα βιβλία επιστημονικής φαντασίας.
Είναι ένα αληθινό, ένα πραγματικό ταξίδι πέρα από τ' άστρα, το χρόνο και το απίθανο. Είναι μια κοσμική αναζήτηση στο χώρο του ανεξήγητου, του μυστηρίου, αποτελεί κάλεσμα για το συναπάντημα των Ολύμπιων, που επιστρέφουν και πάλι με τα ουράνια άρματά τους.
Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχόμενου του βιβλίου αυτού δεν γνώριζα αν υπάρχει. Το έμαθα κατά τρόπο περίεργο και γράφεται κατόπιν εντολής που έλεγε: «Τυπώσατε σε βιβλίο όλη τη διαδικασία επαφής, πως ξεκίνησε και πως συνεχίζεται. Γράψετε όλα όσα σας αποκαλύψαμε, δίχως περικοπές. Ξεκινήστε τώρα και συνεχίστε την ενημέρωση με όλους τους τρόπους που σας υποδείξαμε».
Γνωρίζω ότι το Βιβλίο αυτό θα ενοχλήσει πολλούς. Ίσως με πουν ονειροπαρμένο, όμως υπάρχουν μάρτυρες που βεβαιώνουν ότι ήμουν ξύπνιος και βίωσαν ό,τι και εγώ. Άλλοι ίσως με πουν παραμυθά, άλλοι αιρετικό" με αφήνει τελείως αδιάφορο και οι θρησκόληπτοι ίσως με πουν άνθρωπο του σατανά και άθεο. Τον σατανά τον ανακάλυψα διαβάζοντας τα ευαγγέλια από τη συζήτηση που έκανε με το Χριστό. Διέπομαι από μία απέραντη θεοσέβεια για το ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΝ, που δημιούργησε το σύμπαν και τον άνθρωπο και δε στέργω σε κανέναν εκχυδαϊσμό του θείου με τα μύρια ελαττώματα, όπως τον παρουσιάζουν οι ιερές γραφές.
Καιρός να πούμε την αλήθεια όσο και αν πονέσει αυτή.
Τα γεγονότα δεν περιμένουν. Η αλήθεια έστω και δύσκολα αποκαλύπτεται. Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ σε λίγα χρόνια θα κάνουν αισθητή την ύπαρξή τους στα γήινα μέσα παρατήρησης, με πολλούς τρόπους.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια συμπαντική πραγματικότητα, που ερεθίζει τη σκέψη, κεντρίζει την περιέργεια και προκαλεί αισθήματα περίσκεψης. Πως θα δεχθεί ο γήινος άνθρωπος την εμφάνιση των Ολύμπιων;
Η συμπαντική νομοτέλεια ολοκληρώθηκε. Οι προϋποθέσεις είναι άριστες και ο Ελληνισμός θα αναγεννηθεί. Ο Έλληνας θα θυμηθεί πως ήταν και που τον έρριξε η εκδικητική μανία κάποιων μισέλληνων εβραιολατρών. Είναι ταγμένος από τους θεούς του ν' ακολουθήσει το ουράνιο πεπρωμένο του, να προσπεράσει και ν' αφήσει πίσω του τους ψεύτικους θεούς για χάρη των οποίων τον ονόμασαν ειδωλολάτρη.
Ο 'Έλληνας έχει ουράνιο παρελθόν. Είναι αυτός που συνόδεψε τους Ολύμπιους στις ουράνιες αποστολές τους και θα τους ακολουθήσει και στο μέλλον, για τον εποικισμό των άστρων.
Το να είσαι 'Έλληνας είναι θεϊκή επιλογή. Οι αλλοεθνείς με ελληνική πνευματική καλλιέργεια, χωρίς καμιά διάκριση φυλής και χρώματος είναι ισότιμοι Έλληνες" τους έγινε θεϊκό κάλεσμα.
Σ' όλους εμάς της σημερινής γενιάς, μάς έλαχε ο κλήρος να υποδεχτούμε τους προπάτορές μας Ολύμπιους και ν' ανοίξουμε τις πύλες τ' ουρανού.
Ο Δίας και η Ουράνια ακολουθία του επέστρεψε και πάλι, όχι σαν εκδικητής αλλά σαν μειλίχιος πατέρας, προστάτης και αρωγός του σύγχρονου ανθρώπου.
Οι αρχαιολόγοι μας μπλεγμένοι στα γρανάζια του θρησκευτικού κατεστημένου, δεν άκουσαν τις θεϊκές φωνές της επιστροφής. Οι αστρονόμοι δεν πρόσεξαν στον ουρανό τα σημάδια της θεϊκής παρουσίας. Όλη η ανθρωπότητα βρίσκεται σε αναμονή της άφιξής τους και οι δικοί μας διανοούμενοι, οι 'Έλληνες λόγιοι, μιλούν ακόμη για είδωλα και χειροκροτούν τις ανακοινώσεις του θρησκευτικού παροξυσμού, που καταριέται τη νέα εποχή που την ονόμασε εποχή του Εωσφόρου.
Δεν είναι στις προθέσεις μου να επιτείνω τη σύγχυση που υπάρχει γύρω από την ελληνική υπόθεση και τις πανίερες μνήμες της ελληνικής παράδοσης.
Θέλω να προστατεύσω το ελληνικό μέλλον από την εισαγωγή εβραϊκών στοιχείων, που είναι βέβαιο ότι θα επιχειρηθεί μπροστά στη νέα συμπαντική πραγματικότητα που ανατέλλει. Είναι μια προσφιλής μέθοδος του εβραιοχριστιανισμού, ο οποίος για 2.000 χρόνια οικειοποιείται την ελληνική διανόηση.
Πιστεύω στην έγκαιρη ενημέρωση των απανταχού της γης Ελλήνων και όλων εκείνων που κινούνται στα πλαίσια του ελληνικού στοχασμού, τόσο για την επικείμενη άφιξη των Ολύμπιων, όσο και για τις μηχανοραφίες που εξυφαίνονται στα διάφορα κέντρα αποφάσεων, σε βάρος του Ελληνισμού αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Θέλω πρώτος εγώ να μεταφέρω την ελπίδα και την αισιοδοξία, ότι οι εξουσιαστές δεν είναι αήττητοι. Οι Ολύμπιοι θα μας προστατέψουν αρκεί να μην ησυχάσουμε με το εξουθενωτικό εκείνο «Κύριε ελέησόνμε» αλλά να ενεργήσουμε σαν Έλληνες «Συν Αθηνά και χείρα κίνει», και να πάρουμε για μια ακόμη φορά την παγκόσμια υπόθεση στους ώμους μας.

Οι κάθε είδους εχθροί του ανθρώπου, έρριξαν τη μάσκα της υποκρισίας, και βοηθούμενοι από την αντιανθρώπινη σύγχρονη τεχνολογία, δορυφόρους, ραντάρ, λέηζερ, ολογραφία, σχεδιάζουν την πρόκληση παράκρουσης και πανικού της ανθρωπότητας και ιδιαίτερα των χριστιανικών λαών, αφού έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν σ' ολόκληρο τον ουράνιο θόλο ταινίες με τη δευτέρα παρουσία και την επιστροφή του τιμωρού Χριστού, που θα μεταφέρει τις εντολές υποταγής της ανθρωπότητος στους εξουσιαστές.
Για τους λαούς των άλλων θρησκειών, υπάρχει η ταινία καταστροφής του πλανήτη από τους Ουράνιους που φέρει την ονομασία «Αρμαγεδδών» και οι γήινοι εξουσιαστές μετά το τέλος της ταινίας θα εμφανιστούν σαν σωτήρες που θα διεκδικούν τα επινίκιά τους.
Πριν την προβολή των ταινιών σχεδιάζεται πλύση εγκεφάλου με τα γνωστά σενάρια περί αντίχριστου, ώστε ο Πανύψιστος Ζευς να παρουσιαστεί σαν αντίχριστος και εχθρός των χριστιανών.
Παράλληλα με όλα αυτά, άτομα χρηματιζόμενα από κάθε είδους εξουσιαστές -και ο Εφιάλτης Έλληνας ήταν- θα προσπαθήσουν να κάμψουν το ηθικό όσων αντιστέκονται, διαστρεβλώνοντας τελείως την πραγματικότητα, όπως γίνεται μέχρι τώρα.
Συμπληρώθηκαν 2.000 χρόνια χριστιανισμού και ο κόσμος έγινε χειρότερος. Επικράτησε το μίσος αντί της αγάπης, η ανισότητα αντί της ισότητας, οι πόλεμοι στους οποίους προστέθηκαν και οι θρησκευτικοί, αντί της ειρήνης. Το μόνο που έγινε σίγουρα είναι τα υποκριτικά ευχολόγια των ιερωμένων, οι οποίοι αλληλοϋβρίζονται για το αν θα βάλουν την εκκλησιαστική περιουσία στο χρηματιστήριο. Γι' αυτούς ήρθε ο Χριστός για να κορέσουν την απληστία τους και δεν βοηθούν τους φτωχούς και πεινασμένους. Μόνο το θώκο τους βλέπουν.
Για έναν γιο θεού, 2.000 χρόνια είναι πάρα πολλά, ώστε να μην καταφέρει να διορθώσει έστω και λίγο τον κόσμο και το χειρότερο είναι ότι δεν διαφαίνεται ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο από το παρόν εκείνο που φαίνεται έντονα είναι ότι και οι ιερωμένοι έγιναν μέρος της κοσμικής εξουσίας και μάλιστα είναι οι πιο σκληροί. Γι' αυτό επιτίθενται με ποταμούς ύβρεων σε όσους διαφωνούν μαζί τους.
Τέλος άλλος ένας επείγοντας λόγος που επέβαλε την επίσπευση του βιβλίου αυτού, ήταν η αερομεταφορά υπερσύγχρονης τεχνολογίας της ΝΑΣΑ (δύο μεταγωγικά αεροπλάνα) με το πρόσχημα επίσκεψης του Προέδρου των ΗΠΑ στη χώρα μας, τον Νοέμβριο του 1999· Η τεχνολογία αυτή σε καμμιά περίπτωση δεν μπορούσε να έρθει τόσο μαζικά αν δεν υπήρχε ένα τόσο σοβαρό πρόσχημα.
Η ενέργεια της αερομεταφοράς δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία, αν οι μεταφερθέντες σταθμοί ακρόασης τόσο σε τρία σημεία της Πελοποννήσου όσο και σε τέσσερα του λεκανοπεδίου της Αττικής, δεν ετοποθετούντο στους διαύλους επικοινωνίας που χρησιμοποιούσαμε εμείς για την επαφή μας με τους Ολύμπιους.
«Η ΝΑΣΑ γνωρίζει την επικοινωνία που έχουμε μαζί σας». Σε άλλη επαφή μας πληροφόρησαν: «'Έχουμε ασφαλίσει το νιονικό σύστημα συχνοτήτων και αποκλείσαμε της υποκλοπές» και μετά την τοποθέτηση των σταθμών ακροάσεων στους διαύλους επικοινωνίας μας είπαν: «Εσφραγίσθησαν οι δίαυλοι επικοινωνίας και ηνοίχθη Πύλη προς έλευσιν κυνός 7ης Ταξιαρχίας».
Οι σταθμοί ακρόασης, αυτή τη (στιγμή που γράφω το βιβλίο, δεν γνωρίζω τι έχουν γίνει.
Τα οράματα της γήινης επιστήμης και τα επιτεύγματα της τεχνολογικής εξέλιξης του ανθρώπου, μπροστά στις δυνατότητες των Ολύμπιων φαντάζουν παιδικά παιχνίδια.
Και όμως οι εξουσιαστές έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να αντιπαραταχθούν και να τους αντιμετωπίσουν.
Η αποκατάσταση επαφής κατ' εμέ οφείλεται σε τυχαία γεγονότα, «Δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα εφ' όσον λειτουργούν οι συμπαντικοί νόμοι»μου απάντησαν οι Ολύμπιοι. «Η τύχη είναι ένας όρος που φανερώνει το μέγεθος της αγνοίας μας σχετικά με τη λειτουργία των συμπαντικών νόμων. Όσο μεγαλύτερη άγνοια υπάρχει τόσο περισσότερο πιστεύουμε στην τύχη».
Μπορεί να φαίνεται παράλογο και απίστευτο το όλο θέμα της επαφής, όμως το πλέγμα της συμπαντικής δημιουργίας αποτελείται από αόρατες πραγματικότητες που ρυθμίζουν την πορεία του ανθρώπου στο χρόνο και το χώρο που μας περιβάλλει. Τις πραγματικότητες αυτές η ανθρώπινη διάνοια ουδέποτε θα εννοήσει, αν δεν δοθούν από τους Ολύμπιους, όπως έγινε και στο παρελθόν με την αφύπνιση του ανθρωπίνου είδους.
Οι Ολύμπιοι, θεοί των αρχαίων Ελλήνων, οι ουράνιοι πατέρες και πρόγονοί μας, βρίσκονται κοντά μας. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου που θα κάνουν αισθητή την μεγαλειώδη παρουσία τους, θ' αποκαλύψουν την ύπαρξή τους. Στην κοσμική συνάντηση που θα γίνει, ο υψηλός οικοδεσπότης θα είναι ο Ελληνισμός και όλοι όσοι έχουν ενστερνισθεί τις αθάνατες αξίες του Ελληνικού στοχασμού, θα είναι οι ευγενείς προσκεκλημένοι.
Πώς θα είναι οι Ολύμπιοι; Η επικρατέστερη εκδοχή είναι ότι θα μοιάζουν μ' εμάς, ίσως ανώτεροι από εμάς και σε καμμιά περίπτωση κατώτεροι. Άλλωστε κάτι τέτοιο θα μεγάλωνε την ανθρώπινη αλαζονεία ώστε να επιχειρήσει την εξόντωσή τους, αφού θεωρεί τον άνθρωπο την τελειότητα της δημιουργίας.
Η αρχή της χιλιετίας που προβάλλει θα φέρει ένα νέο κόσμο. Κάποιοι αμετανόητοι ονειροπόλοι θα γίνουν πρωτοπόροι της νέας εποχής, αφού τους έλαχε ο κλήρος ν' ανοίξουν τις πύλες των ουρανών και του μέλλοντος, ενώ αυτοί που είναι στιβαγμένοι στα ράφια του κατεστημένου, θα παραμείνουν προσηλωμένοι στις παλιές ιστορικές εποχές, αρνούμενοι να βιώσουν τη νέα πραγματικότητα που ανατέλλει.
Η εποχή μας ωρίμασε πνευματικά. Τεχνολογικά ανοίγονται νέοι ορίζοντες και νέες προοπτικές. Ιδέες τολμηρές, επαναστατικές, που χθες θα προκαλούσαν τρόμο ακόμη και στη σκέψη, σήμερα καλούμαστε να τις αντιμετωπίσουμε, να τις βιώσουμε και ν' ανοίξουμε τις πύλες τ' ουρανού να υποδεχθούμε τους πατρώους θεούς από τ' άστρα.
Η λαθεμένη οπτική γωνία με την οποία βλέπουμε τα γεγονότα, δημιουργεί αβεβαιότητες που επιτείνουν την άγνοιά μας. Πώς θα μπορέσουμε να σπάσουμε την άβυσσο του χρόνου και του χώρου και το άπειρον των διαστάσεων του σύμπαντος; Πώς θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τον τρόπο σκέψης του δημιουργού; Πώς θα αποβάλλουμε την αυταπάτη και θα ξεπεράσουμε τον εγωισμό μας, ότι γνωρίζουμε πολλά, ότι γίναμε τυχαία και ότι ο άνθρωπος είναι η κορωνίδα της δημιουργίας;
Οι απορίες αυτές τρομάζουν τον αλαζόνα άνθρωπο που πιστεύει ότι έχει εννοήσει το απίστευτο μεγαλείο του Σύμπαντος. Γι' αυτό ψάχνει στους ουρανούς προκειμένου να βγει από την κοσμική μοναξιά του και να αποκαταστήσει την ψυχική του ισορροπία.
Μέσα στο χρόνο ο άνθρωπος έχασε τη μνήμη του ερχομού
του στη γη. Η ηλικία της ανθρώπινης φυλής εξαπατά και αυτήν ακόμη τη φαντασία. Η ζωή εισήλθε στο σύμπαν μαζί με την ύλη, σαν έκφραση της πνοής του δημιουργού.
Αν θέλουμε να δώσουμε νόημα στην ύπαρξή μας, καλούμαστε να σπάσουμε το φράγμα των προκαταλήψεων και να τρέξουμε στο συναπάντημα των Ολύμπιων, που επιστρέφουν στις παλαιές τους εστίες της αγίας Ελληνικής γης.

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
Η εποχή μας είναι γεμάτη ψεύτικους θεούς, αμέτρητους αγίους και νεοπροφήτες, γεμάτη πολυάριθμα δόγματα καταστροφικά και αντιανθρώπινα, από τα οποία καλείται ο σύγχρονος άνθρωπος να δραπετεύσει για να νοιώσει ελεύθερος.
Το μαστίγιο του θρησκευτικού δόγματος έχει ξεφτίσει από την αλόγιστη χρήση. Ο άνθρωπος άρχισε να αμφισβητεί δόγματα και θρησκείες, αναζητά τους θεούς στον ουρανό και τ' άστρα. Θέλει να τους δει, να τους μιλήσει, να τους βάλει στο εργαστήριο να τους εξετάσει.
Οι κάθε είδους ιδεολογίες και τάσεις, φυλετικές, θρησκευτικές, πολιτικές, σκοτίζουν τη διαύγεια του νου και της σκέψης, τροχοπεδούν τη νοημοσύνη και οδηγούν τον άνθρωπο στον πρωτογονισμό και τον πνευματικό σκοταδισμό.
Οι ιερείς επιδόθηκαν με ζήλο στον ξεριζωμό του Ελληνισμού, στην προσπάθειά τους να καταστρέψουν τη γοητεία της αιωνιότητας και την ομορφιά της ζωής. Ακολούθησαν την πατροπαράδοτη τακτική, κατασκεύασαν έναν βάρβαρο θεό και τον διάβολο που ξεγέλασε τον αγαθό άνθρωπο.
Το εγώ τους είναι τόσο τεράστιο που δεν αφήνει θέση στην ψυχή τους για θεό και αγάπη. Αντιστέκονται με πρωτοφανές πείσμα σε κάθε πρωτοπορία που απειλεί τις ψευδαισθήσεις τους, τις οποίες με τόσα ποτάμια αίματος εδραίωσαν στο τελευταίο διάστημα των 2000 ετών. Δεν θέλουν τον κόσμο γελαστό χωρίς πολέμους και θανάτους. Δεν θέλουν τον κόσμο ειρηνικό και ήρεμο, με αγάπη και γνώση, γιατί έτσι θα κινδύνευε το επάγγελμα θρησκεία και πρέπει να τοσυντηρήσουν με όσο αίμα και μίσος ζητήσει. Δεν μπορεί ο ιερωμένος ν' αγαπά τον άνθρωπο περισσότερο απ' ότι ο άνθρωπος αγαπά τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτό είναι αφύσικο, διαστροφή κι όμως επιμένουν στη διαστροφή αυτή.
Ο σύγχρονος άνθρωπος συνθλίβεται ανάμεσα στη θρησκεία και την επιστήμη. από τη μια το άκαμπτο δόγμα της θρησκείας και από την άλλη το πείσμα της μονολιθικής επιστήμης, απαγορεύουν στον άνθρωπο να ξεφύγει και ν' ασχοληθεί με τις πνευματικές του αναζητήσεις.
Ούτε η θρησκεία, ούτε η επιστήμη μπορούν να καυχηθούν ότι κατέχουν την αλήθεια. Η θρησκεία είναι έργο ανθρώπων που υπόκειται σε σκόπιμα λάθη και η επιστήμη σήμερα διαπίστωσε ότι στο σύμπαν τα πάντα μεταβάλλονται και οι ερμηνείες σε πολλά φαινόμενα στηρίχθηκαν σε λάθος παραδοχές.
Δόγματα και θρησκείες, για την επιβίωσή τους σκόπιμα καλλιεργούν και υποθάλπουν την ιστορική αμνησία. Η δήθεν ελευθερία που ισχυρίζονται ότι έχουν οι οπαδοί τους, μοιάζει με αυτή του καταδίκου, που ενώ δήθεν μπορεί να δραπετεύσει δεν το κάνει επειδή συμπαθεί τους δεσμοφύλακές του.
Οι ιδιοτελείς προαγωγοί της ανθρώπινης ελευθερίας καταγίνονται μόνο με την εκμετάλλευση των οπαδών και λιγότερο με τη δική τους πνευματική βελτίωση και αν κάποιος μέσα σ' αυτή την παραφροσύνη φανεί λίγο άνθρωπος, τον ονομάζουν άγιο. Η πιο εμφανής αδυναμία τους είναι η εξήγηση των μύθων που έχουν κατασκευάσει, γι' αυτό κατοχύρωσαν τις υπερβολές και την άγνοιά τους με τα δεσμά του δόγματος.
Κάθε εποχή επιβάλλει το δικό της τρόπο ζωής και σκέψεως. Σήμερα στην αρχή της νέας χιλιετίας, μπορεί να σκέφτεσαι φωναχτά χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να καταλήξεις στην πυρά της ιεράς εξέτασης.
Παρά την υστεροβουλία των θρησκειών και τα όποια μέσα και απειλές χρησιμοποιούν, θα αντικατασταθούν από τον άνθρωπο της νέας εποχής. Το εκθαμβωτικό φως της ουράνιας αλήθειας θα αντικαταστήσει τα «Μη» και τα «Όχι» της θρησκείας με ακατάλυτες αλήθειες. Ο άνθρωπος έχει κουρασθεί με τις ψευδαισθήσεις και τον πνευματικό καταναγκασμό που του επιβάλουν χωρίς συστολή. Περιμένει τη θεϊκή παρουσία που θα τον σηκώσει πάνω από τους ουρανούς και τ' άστρα και θα τον οδηγήσει κοντά στο θείο, κοντά στη θεϊκή ουσία.
Οι Ολύμπιοι, απεσταλμένοι του Όλου Φωτός, όντα φωτεινά οι ίδιοι έρχονται για να φωτίσουν και πάλι τον άνθρωπο που ψάχνει σωτηρία στις ψυχαναλύσεις και τους ψυχιάτρους.
Η νέα πραγματικότητα που ανατέλλει φέρνει τη γοητεία του ουράνιου μεγαλείου και της θεϊκής σκέψης. Η περίοδος αναμονής του ανθρώπου έληξε. Η πνευματική του αφύπνιση συντελέστηκε. Έγινε συνομιλητής των ουρανίων που τους ψάχνει με τα διαστημόπλοιά του στο διάστημα. Τα θαύματα γίνονται τρόπος ζωής και οι θρησκείες ευχάριστα παραμύθια. Ένας νέος κόσμος θα προβάλει από τις στάχτες του παρελθόντος. Το ουράνιο και η αγάπη θα βασιλέψουν στη γη. Η νέα εποχή θα φέρει τον άνθρωπο πιο κοντά στον άνθρωπο και το θείο.
Δυστυχώς η σημερινή τεχνολογία έφερε στην επιφάνεια ξεχασμένες γνώσεις που χρησιμοποιούνται σε βάρος της ανθρωπότητας. Είναι οι οπαδοί της χριστιανικής τρομοκρατίας, που δε διστάζει να κηρύξει τον πόλεμο κατά των διαφωνούντων με τη γνωστή ρήση «Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας»,(Ματ. ΙΒ-30), που θέλει τον άνθρωπο πειθίνιο όργανο, ποίμνιο και δούλο του κυρίου, γονατιστό και κλαψιάρη να παρακαλά για αμαρτήματα που δεν έκανε. Του είπαν μόνο ότι έφαγε το μήλο του Θεού και πρέπει να πληρώνει αιώνια.
Οι σημερινοί δυνάστες κάθε μορφής και απόχρωσης, βλέπουν το μέλλον τους ζωφερό και χωρίς συνέχεια. Έχουν καταληφθεί από πανικό γιατί γνωρίζουν την άφιξη των Ολύμπιων που θα βάλουν τέρμα στα καταχθόνια σχέδιά τους.  Το Όλον Φως θα διαλύσει τον ζόφο * που μας ετοιμάζουν.
Οτιδήποτε μας περιβάλλει εκφράζει τη σοφία του Όλου Φωτός. Όλα τα ορατά και αόρατα και το απύθμενο σύμπαν αποτελούν έκφραση της ασύλληπτης διάνοιάς του. Τα πάντα κυριαρχούνται από αυτό, μέσ' την απεραντοσύνη του οποίου ζούμε και υπάρχουμε, σαν ελάχιστα μόρια της θείας πνοής.
Ο κόσμος άρχισε ν' αντιλαμβάνεται τους αίτιους της δυστυχίας του και προσδοκά στην έλευση των Ολύμπιων με ελπίδα και αισιοδοξία.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..    *(Ζόφο = βαθύ σκοτάδι) 
http://ellania.pblogs.gr/2007/08/oi.html

1 σχόλιο:

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.