Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

Ηταν να μην αρχίσει...


Κάπου κάποτε θα ξεσπούσε βρέ παιδιά.Τόση πίεση τοσες περικοπές λειτουργουν σαν μια χύτρα ταχύτητος παλιάς τεχνολογίας.

Αν δεν την ανοίξεις την βαλβίδα θα εκραγεί.Κάτω απο όλα τι υπάρχει.Μα η ελειψη χρημάτων, ονείρων, μέλλοντος ασε που χάνουμε αυτά που έχουμε τα βασικά τα λίγα τα απαραίτητα.Το να αρχίσουμε εμφύλιο ποιός ειναι με τους Ελληνες και ποιός με τους μετανάστες απολύτος κανένα νόημα δεν έχει.Τώρα οι Ελληνες δεν θα ειναι πια φιλόξε! νοι.Τα τελευταία χρόνια τραβήξαμε πολλά απο τους ξένους.Μένω στα Πατήσια και κάτι ξέρω.Τσάτρα πάτρα την παλευαμε την κλοπή την ενοχλιση και την βία απο τους ξένους.Το θέμα ειναι οτι τωρα ξέφυγε.Ανοιξαν οι ασκοί του Αιόλου.Τρόμαξε ο κόσμος.Και αυτός ο τρόμος θα φέρει πολλά.Αραγε την νύχτα στα στενά που είναι κάθετα στην Πατησίων κυκλοφορεί Ελληνας???Χα ανέκδοτο.Μάλλον θα χρειαστεί να πάρει την σκούπα και το φαράσι ειτε στρατός είτε αστυνομία.Δεν υπήρξα ποτέ ρατσιστής.Αλλα ενα σπασμένο χέρι και μια κλοπή τσάντας με έκανε...

/tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.