Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

«Σηκώνει το γάντι» ο Α. Σαμαράς, ζητώντας εκλογές!Πολύ κοντά στο να πάρει την απόφαση να ζητήσει εκλογές είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει συζητήσει το θέμα με τους δύο αντιπροέδρους, Δημήτρη Αβραμόπουλο και Σταύρο Δήμα, και τους στενούς του συνεργάτες και δεν αποκλείεται την ερχόμενη Πέμπτη, που θα παρουσιάσει στο Ζάππειο, το επικαιροποιημένο οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός του, για έξοδο από την.....
κρίση, να ζητήσει προσφυγή στις κάλπες. Στην απόφαση του Α. Σαμαρά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο δύο παράγοντες: ο πρώτος έχει να κάνει με την καθημερινή κατρακύλα της οικονομίας από την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση του Μνημονίου και ο δεύτερος ότι όλα τα μηνύματα από τις δημοσκοπήσεις που τρέχουν, εμφανίζουν για πρώτη φορά τη ΝΔ να προηγείται του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα, όπως μας έλεγε συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ, οι διαφορές είναι ευδιάκριτες.

http://www.kentrinews.gr/
ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.