Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προκηρύσσονται εκλογές αύριο!

http://2.bp.blogspot.com/-EYJe_CfpDao/TaX4rbolCBI/AAAAAAAAcJ4/Cq9n47r11Sw/s1600/Giorgos-Papandreou.jpgΣτη λύση των πρόωρων εκλογών θα στραφεί ο Γ. Παπανδρέου...
 
Αδιέξοδο για την κυβέρηση φαίνεται να δημιουργεί η άρνηση συναίνεσης από τον Α. Σαμαρά και σύμφωνα με όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αύριο, ο πρωθυπουργός θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές.

Ο Γ. Παπανδρέου αντιλαμβάνεται πλέον το πολιτικό κόστος που θα έχουν τα νέα μέτρα και οι ιδιωτικοποιήσεις και δεν δείχνει "ζεστός" να το αποκομιστεί μόνος του.
Μετά και την επίμονη άρνηση του Α. Σαμαρά για συναίνεση, η μόνη λύση για την κυβέρνηση είναι οι εκλογές, που σύμφωνα με πληροφορίες θα προκηρυχθούν αύριο!

24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.