Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

20/5/11 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΣΕΒΑΘ"

Τα πάντα είναι αποφασισμένοι να ξεπουλήσουν στους τούρκους. Αυτή την ώρα στο συνεταιριστικό εργοστάσιο ΣΕΒΑΘ στο οποίο δούλευε η μισή Θράκη αλλά κατάφεραν να την διαλύσουν και να την κλείσουν, τουρκικά φορτηγά ξηλώνουν και φορτώνουν τα μηχανήματα του εργοστασίου με προορισμό αντίστοιχο τουρκικό εργοστάσιο στη Σμύρνη!
Να σημειώσουμε ότι τα μηχανήματα είναι σε πολύ καλή κατάσταση χάρη στη συντήρηση των πρώην εργαζομένων που όμως αγαπούσαν το εργοστάσιο και είχαν αναλάβει να συντηρούν οι ίδιοι τα μηχανήματα. Πληροφορίες μας μάλιστα αναφέρουν πως οι οδηγοί και οι παρατρεχάμενοι εκ Τουρκίας ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ σε γνωστά χωριά της Θράκης στα οποία δραστηριοποιούνται οι επίσης γνωστοί εγκάθετοι του προξενείου, με τη συμβολή μάλιστα και ανθρώπων απο τον Δήμο Μύκης! Ξεπουλάνε λοιπόν ή όχι τα εργοστάσια της Θράκης ΜΑΣ; Έχει ή δεν έχει σειρά η ΣΕΚΑΠ;
Υπενθυμίζουμε ότι στις 11 Απριλίου του 2008 η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΣΕΒΑΘ αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της μονάδας παραγωγής τομάτας, ήτοι την παύση της κύριας παραγωγικής δραστηριότητας της εταιρείας.
Μεγαλομέτοχος της ΣΕΒΑΘ είναι η Αγροτική Τράπεζα, η οποία και ουσιαστικά βάζει στα «αζήτητα» τα 30 εκατ. ευρώ, που έχει δανείσει στη ΣΕΒΑΘ.

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.