Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, Selcuk Unal“Η Τουρκία προειδοποιεί την Ελλάδα πως κινδυνεύει να χαλάσει η μεταξύ μας …θετική ατμόσφαιρα στο Αιγαίο”


Δηλώσεις έκανε ο εκπρόσωπος του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, Selcuk Unal, και μας προειδοποιεί πως καλό θα ήταν οι δύο χώρες να απέχουν από τις όποιες μονομερείς πρωτοβουλίες, μιας και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να....
επηρεαστεί αρνητικά η ειρήνη και η σταθερότητα στη περιοχή. Σε ερώτηση για το ποια είναι η γνώμη του όσον αφορά τη κατάσταση στο Αιγαίο, απάντησε με το γνωστό τουρκικό στιλ… “υπάρχουν στο Αιγαίο ζητήματα αλληλένδετα. Η θέση της Τουρκίας σχετικά με το Αιγαίο είναι ξεκάθαρη και γνωστή σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Βασικός μας στόχος είναι το Αιγαίο να γίνει μια θάλασσα φιλίας, ειρήνης και καλής συνεργασίας”. “Διαθέτουμε τη πολιτική βούληση αλλά και την αποφασιστικότητα για την εξεύρεση μιας μόνιμης λύσης που θα βασίζεται στην ειρήνη και σε κοινά συμφέροντα…”


http://greeknation.blogspot.com/
ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.