Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

Σύμβουλος Γ.Παπανδρέου : Αναπόφευκτη η αναδιάρθρωσηΟ Τζόσεφ Στίγκλιτς, νομπελίστας οικονομολόγος και το σημαντικότερο σύμβουλος του πρωθυπουργού, χαρακτήρισε ως αναπόφευκτη την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, ο Τζόσεφ Στίγκλιτς ήταν καλεσμένος σε συζήτηση που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, με θέμα ''Παγκόσμια Οικονομία: προκλήσεις και....
προοπτικές''.
Εκεί λοιπόν ''υπέκυψε'' στις πιεστικές ερωτήσεις του προέδρου των Ελλήνων φοιτητών του πανεπιστημίου Κολούμπια, Χάρη Λυπηρίδη και είπε :''Η λύση που θα πρέπει να δοθεί τελικά και η οποία είναι σχεδόν αναπόφευκτη είναι η αναδιάρθρωση''.

Μάλιστα κατά το δημοσίευμα, ο κύριος Στίγκλιτς, λόγω της σχέσης του με τον πρωθυπουργό, βρέθηκε σε αμηχανία και προσπαθούσε να ξεπεράσει το ερώτημα λέγοντας ότι ''θα ήταν καλύτερο να μιλήσω για την Ιρλανδία και όχι για την Ελλάδα''.

http://www.newsit.gr/

ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.