Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

Οι Ολλανδοί «τούρκεψαν» τη Σαντορίνη!

fotoproklisiΜε πρόσχημα την οικονομική κρίση στη χώρα μας, προωθούν τα άνομα σχέδιά τους! Προσδοκούν σε αυτό που εκείνοι αντιλαμβάνονται ως «αδυναμία διαπραγμάτευσης» και χτυπούν την κυριαρχία μας, με στοχευμένα χτυπήματα.
Η ολλανδική εφημερίδα «De Pers», πρόσβαλλε βάναυσα τους απανταχού Έλληνες, υψώνοντας την τουρκική σημαία επί τρούλου εκκλησίας της Σαντορίνης μας! Κανένας σεβασμός, στο θρησκευτικό και ενικό μας συναίσθημα και σαφής πρόθεση προσβολής! Η συγκεκριμένη «φωτογραφία», στην οποία φυσικά υπήρξε γραφιστική παρέμβαση, πλαισιώνει άρθρο το οποίο αναλύει πόσο «ελκυστική» βρίσκουν την Ελλάδα λόγω της κρίσης, οι Τούρκοι επενδυτές.
Δημοσιογραφικές "πηγές" στην Άγκυρα...
Η δημοσιογράφος ή «δημοσιογράφος» που υπογράφει τον ανθελληνικό λίβελλο, μια Eva Ludemann, μας «πληροφορεί» ότι οι Τούρκοι περίπου ετοιμάζονται να μας «αγοράσουν» και αναφέρεται σε λιμάνια, αεροδρόμια, ακόμα και ολόκληρα νησιά! Φυσικά, δεν αναφέρεται στην πηγή των «πληροφοριών» της, αν και δυνητικά παραμένει πάντα κίνδυνος, όταν πωλούνται βραχονησίδες στην «ελεύθερη αγορά», αυτές να πέσουν στα χέρια καμουφλαρισμένων τουρκικών συμφερόντων. Και εδώ, αρχίζουν και τα σχόλια που μας διασύρουν, ελέω ανικανότητας ελληνικού ΥΠΕΞ. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι στην πρεσβεία μας στην Άγκυρα (πως φαίνεται ότι οι «πηγές» της κυρίας βρίσκονται στη γείτονα...), οι διπλωμάτες κάνουν... τις καθαρίστριες, γιατί δεν υπάρχει κονδύλι για προσωπικό καθαρισμού.

Ελληνικό ΥΠΕΞ της πλάκας...
Ο δήμαρχος Θήρας αντέδρασε. Όμως, είναι πλέον φανερή η ανυπαρξία του ελληνικού ΥΠΕΞ, που κλείνει τα προξενεία μας το ένα μετά το άλλο και διαλύει τη διπλωματική υπηρεσία, διώκοντας μάλιστα κατά τα σταλινικά πρότυπα, «αντιφρονούντες».

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.