Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Μήνυμα Mόσχας προς Δύση: Μην "σαμποτάρετε" τη συμφωνία της Γενεύης



Να μην "σαμποτάρει" τη συμφωνία της Γενεύης και τις αρχές της που αφορούν μια πολιτική μετάβαση στη Συρία, την οποία πρότεινε στα τέλη Ιουνίου ο πρώην διεθνής μεσολαβητής Κόφι Άναν κάλεσε σήμερα τη Δύση ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.

"Είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν θα πρέπει να σαμποτάρεται αυτό που έγινε στη Γενεύη", δήλωσε ο Λαβρόφ κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Λευκορωσία, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ.

Ο Ρώσος υπουργός πρόσθεσε ότι η Ρωσία θα ζητήσει από τις δυτικές χώρες να δηλώσουν αν υποστηρίζουν ή όχι αυτήν την συμφωνία και να εξηγήσουν, στην περίπτωση που την υποστηρίζουν, "γιατί δεν την θέτουν σε εφαρμογή".

[Πηγή: Κέρδος]

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.