Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

13 Αυγούστου 2001-2012 > Ειρηναίος Α' Πατριάρχης Ιεροσολύμων, 11 χρόνια μετά...




Ήταν πάλι Δευτέρα στις 13 Αυγούστου του 2001, όταν οι καμπάνες του Ναού της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα ήχησαν χαρμόσυνα αναγγελώντας στον κόσμο το όνομα του 140ου Πατριάρχου της Αγίας Πόλεως: ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ Α΄, κατά κόσμον Ειρηναίος Σκοπελίτης μέχρι τότε Μητροπολίτης Ιεραπόλεως και Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα για 20 χρόνια. 8 μήνες συνωμοσιών, εμπλοκών πανίσχυρων κρατών και των μυστικών τους υπηρεσιών, όργιο αυθαιρεσιών από την μεριά του Ισραήλ αλλά δυστυχώς και της Ελλάδος, τέλειωναν με την ετυμηγορία των μελών της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Ελληνορθοδόξου Πατριαρχείου: Ειρηναίος Ιεραπόλεως ψήφοι 7, Τιμόθεος Βόστρων ψήφοι 5, Κορνήλιος Πέτρας ψήφοι 5.

To ΒΡΩΜΙΚΟ 2005 και το γνωστό σε όλους πλέον παρασκήνιο οδήγησε τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο στο θάνατο, τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟ Α' στην "καθαίρεση" και από τις 11 Φεβρουαρίου του 2008, λίγες μέρες δηλαδή μετά τον θάνατο του Χριστοδούλου, σε ιδιότυπη φυλάκιση ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ στο Πατριαρχείο, στερούμενος ακόμη και των βασικών, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τον τρίτο "εμπλεκόμενο" στην υπόθεση τον Απόστολο Βαβύλη στην πλήρη οικονομική καταστροφή, τον κοινωνικό διασυρμό και την πλήρη "αχρήστευσή του" τουλάχιστον σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Τώρα το ότι ο άνθρωπος αθωώθηκε και αντί για 70 πρωτοσέλιδα γράφηκαν 3-4 αρθράκια μάλλον δεν ενδιαφέρει κανέναν. Τώρα το ότι ένα ανθρωπόμορφο κτήνος στην Πάρο λειώνει το κεφάλι μιας 15 χρονης στα βράχια και την βιάζει και η ΕΛ.ΑΣ; η Εισαγγελία; του φοράνε full-face κουκούλα και ΒΕΒΑΙΩΣ δεν λένε πουθενά το όνομά του, αλλά για τον Βαβύλη ξέρουμε τα πάντα εξ' αρχής και η φωτογραφία του με ή χωρίς χειροπέδες θα μείνει στο ιντερνετ αιωνίως μαζί με τα άθλια ρυπαρογραφήματα εις βάρος του φαίνεται ότι επίσης δεν ενδιαφέρει κανέναν.


Ανακάλυψα λοιπόν δύο πολύ ενδιαφέρονται πράγματα στο ιντερνετ:
Ένα άρθρο στο έγκυρο ιστολόγιο ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ, παραθέτω ένα ενδιαφέρον απόσπασμα:
"...Ήδη όμως το 1993 εκτιμήθηκε ότι υπήρχε ζήτημα άμεσης εξεύρεσης εναλλακτικής λύσεως για τον Οικουμενικό Θρόνο αφενός διότι είχαν περιέλθει αρκετές πληροφορίες στις υπηρεσίες πληροφοριών της Χώρας μας σχετικά με απειλές κατά της ζωής του Πατριάρχη, αφετέρου άνοιγε μέτωπο και κατά του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων (από άλλο Κράτος και άλλες Υπηρεσίες πληροφοριών) όπου εκεί μάλιστα ο μετέπειτα σχεδιασμός και εκτέλεση της αποστολής προστασίας του, αντιμετώπισαν υπονομευτικές διαρροές που συνετέλεσαν δυστυχώς στην απόλυτη επιτυχία των επιχειρήσεων οργάνων των ξένων Υπηρεσιών. (Πολύ αργότερα ένα αξιόλογο στέλεχος των Ελληνικών Υπηρεσιών ο γνωστός Βαβύλης αποκαλύφθηκε από ξένες επιχειρήσεις αντιπληροφοριών και η όλη Ελληνική αποστολή θεωρήθηκε ως ένα ακόμη σκάνδαλο, όπως σήμερα το αντίστοιχο του Βατοπεδίου που ακόμα θεωρείται από μερικούς σκάνδαλο)."


Την ΜΟΝΑΔΙΚΗ συνέντευξη που έδωσε ο Βαβύλης σε Μ.Μ.Ε. μετά την αποφυλάκισή του στο ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

Στο μεταξύ "γέμισε" πια το ιντερνετ με άρθρα που παρουσιάζουν την αθωότητα του Πατριάρχου Ειρηναίου από κάθε υποτιθέμενη ευθύνη για τα "σκάνδαλα" που εφηύραν οι "τηλεορασάνθρωποι" με σημαντικότερο το άρθρο: http://www.romfea.gr/patriarxeia/patriarxeia/patriarxeio-ierosolimon/13438-kamia-efthini-irineos-paron

Αναρωτιόμαστε λοιπόν: Μετά την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους της Ελληνικής Δημοκρατίας και την τόσο έντονη και εμπεριστατωμένη διαμαρτυρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου που μάλιστα σε τελευταίο του άρθρο εγκαλεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ότι θέλει να γίνει ο χωροφύλακας της Ορθοδοξίας, θα συγκινηθεί κανένας σ' αυτή την δύσμοιρη χώρα να κάνει το προφανές;

http://mkka.blogspot.gr/2012/08/blog-post_13.html
Δικάστε τον και αν τον βρείτε ένοχο να μην βγει από την φυλακή, αν όμως είναι αθώος που αυτό προκύπτει τόσο από το πόρισμα των Παλαιστινίων όσο και από το πρόσφατο του ελληνικού νομικού συμβουλίου, Α Π Ο Κ Α Τ Α Σ Τ Η Σ Τ Ε  ΤΟΝ..!!!
 http://greeknation.blogspot.de/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.