Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Πως και γιατί τη στήσανε στον Strauss Kahn

O Δρ. Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς, αναλύει και επιχειρηματολογεί για τη σύλληψη και τον παγκόσμιο διασυρμό του Στρος Καν. Ειναι πρώην Βοηθός Γραμματέα (υφυπουργός) Υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ επί θητείας Ρήγκαν. Υπήρξε επίσης βοηθός Συντάκτη του εντύπου Wall Street Journal. Εχει υπάρξει Ακαδημαικός-καθηγητής σε διάφορα Παν/μια, όπως William E. Simon , Center for Strategic and International Studies, στο Georgetown University, υπήρξε επικεφαλής καθηγητής έρευνας, θήτευσε και στο Hoover Institution, και στο Stanford University. Του απονεμήθηκε βραβείο Λεγεώνας Τιμής από τον Γάλλο Πρόεδρο Francois Mitterrand. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.