Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

"ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΟΡΟ ΝΑ ΜΗ ΔΟΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ",ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ!

Καταλάβατε τώρα γιατί πολεμούν τα παπαγαλάκια-φερέφωνα του ΔΝΤ την Εκκλησία;


Στο σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στην Στάη,μπορείτε να δείτε τις απόψεις του σχετικά με την εκκλησιαστική περιουσία και τους τρόπους αξιοποίησής της,σε συνεργασία με το κράτος:Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ο όρος που τέθηκε από τους Ιεράρχες,να μην πουληθεί ΤΙΠΟΤΑ στους ξένους τοκογλύφους (δείτε το μετά το 6ο λεπτό του βίντεο)!

Αυτός είναι ο λόγος που τα εγχώρια σκυλιά των γραικύλων και πάσης φύσεως χριστιανομάχων επιτίθενται λυσσασμένα στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ζητώντας τον χωρισμό της από το κράτος και ουσιαστικά,τη δήμευση της ελάχιστης πλέον περιουσίας της!
Μάλιστα,σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αρχιεπισκόπου,αυτή η "τεράστια περιουσία" δεν είναι τίποτα άλλο παρά 2-3 ακίνητα,τα οποία ακόμα και να (ξε)πουληθούν δεν πρόκειται φυσικά να δώσουν την παραμικρή λύση στο χρέος της χώρας!

Τα τσιράκια των τοκογλύφων βέβαια,δεν λένε την αλήθεια,αλλά παραμυθιάζουν τον κόσμο για "αμύθητη περιουσία",στοχεύοντας ΞΑΝΑ την Εκκλησία,κατ'έντολήν των αφεντικών τους!

Άλλωστε,αυτό που τους ενοχλεί είναι πως Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ (ΞΕ)ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ!

Με άλλα λόγια:Κανένας Ιεράρχης,Ιερέας ή Ηγούμενος Μοναστηριού δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να δεχτεί "αξιοποίηση" της περιουσίας του ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,όπως ευχαρίστως δέχονται οι ελληνόφωνοι ΡΑΓΙΑΔΕΣ,ακόμα και κάποιοι "υπερπατριώτες"!!!
ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
Δεν σας τα πουλάμε λαμόγια...!

Τους υπενθυμίζουμε λοιπόν,πως όσο και να σκυλιάζουν,ο ελληνικός λαός ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ το όποιο περιουσιακό του στοιχείο:Το έκανε επί ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ (και όχι "Οθωμανικής Διοίκησης" όπως κάποια καθάρματα ονομάζουν τους 4 αιώνες σκλαβιάς στους Μογγόλους),θα το κάνει και τώρα!
Άλλωστε,ξένη κατοχή έχουμε και σήμερα!

Υ.Γ.Η όλη υπόθεση της "αξιοποίησης εκκλησιαστικής περιουσίας" θυμίζει έντονα τα κροκοδείλια δάκρυα για το Άβατο του Αγίου Όρους:Η υποκρισία εκεί περισσεύει,αφού δεν τους ενοχλεί το Άβατο,αλλά το γεγονός πως δεν μπορούν να "αξιοποιήσουν" τουριστικά την περιοχή,(ξε)πουλώντας την φυσικά στα ξένα αφεντικά τους!
Όπως απέτυχαν τόσα χρόνια να "βάλουν χέρι" εκεί,άλλο τόσο θα αποτύχουν και να σκυλεύσουν ό,τι έχει απομείνει στην Εκκλησία για να κάνει το φιλανθρωπικό της έργο απρόσκοπτα.ΞΥΔΑΚΙ λοιπόν,σε όλους τους "επενδυτές" και τα τσιράκια τους!
hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.