Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

Ιωάννης-βασιλευς του δάσους

Σε γνωρίζω Έλληνα διαφορετικό από αυτό που είσαι στο τώρα .
Το λάδι σου πηγάζει από τα λείψανα των ανδρείων σου πατέρων που πέθαναν με την ιερή προσευχή στα χείλη τουςΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και σήμερα στο όνομα της ελευθερίας ζείτε μέσα στην σκλαβιά .
Δίκαιο έχει ο ποιητής που λέγει ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ...ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ.
Σήκωσε το βλέμμα στον ουρανό έλληνα αυτή είναι η καθάρια ψυχή σου, που εδώ στη γη στην βαπτίσανε με το αίμα την πίκρα και το δάκρυ.
Οϊμέ στην συμφορά σου που από τέτοιους πολιτικούς και τέτοια εκκλησία δέχεσαι να γαλουχηθούν και τα παιδιά σου …να γίνονται άνθρωποι το θέλεις,
Μα τι είναι ο άνθρωπος χωρίς την ελληνική παιδία ?Σε γνωρίζω Έλληνα ουράνιο και από τον Θεό σου να είσαι γεννημένος θεός.
Τον Θεό του Κολοκοτρώνη , τον Θεό του Πατροκοσμά …να είσαι ο Έλλην σαν τους πατέρες λιοντάρια και όχι όπως σας κατάντησαν οι γραμματείς και οι φαρισαίοι να είστε υιοί του σατανά .
Εσάς ορέ Έλληνες δεν σας έπιανε η φοβέρα και σήμερα καταντήσατε σκλάβοι του θεού σας , το χρήμα .Πωλώντας την πατρίδα , τα όσια και τα ιερά .
Η μια εκκλησία είναι η βασιλεία των ουρανών κάτω στη γη και σήμερα προσκυνάτε την δεύτερη ,τυφλοί νεκροί .
Την πρώτη την ονομάσατε παλιά και σήμερα τυφλοί προσκυνάτε τους τούρκους που σας ονομάζουνε σκυλιά.Το γνωρίζετε Έλληνες , πως η εκκλησία πρέπει ,να σας δώσει δωρεάν όλη την παιδεία και ως βασιλεύουσα που είναι πρέπει αυτή να υπηρετεί τον λαό , και όχι ο λαός αυτήν?
Το ξέρετε ότι η εκκλησία μπορεί να δικάσει όλους τους κλέφτες και προδότες που σας καταντήσανε ακόμα και το νεογέννητο παιδί να είναι χρεωμένο με 35.000 $ για ανύπαρκτα χρέη του κράτους τ,ην ώρα που οι πολιτικοί σας χαρίζουν τα Ίμια ως βράχους την στιγμή που βράχος αυτός κοστίζει το γραμμάριο 60.000$ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΟΣΜΙΟ .
Το ξέρετε Έλληνες πως η βασιλεύουσα εκκλησία κανονικά μπορεί να σας απαλλάξει ,όχι μόνο από τα χρέη αλλά και από τους φόρους τουλάχιστον για δέκα χρόνια ?

Γνωρίζετε Έλληνες ότι το ΝΕΟ και το ΠΑΛΙΟ ημερολόγιο είναι εκατοντάδες αυτόνομα βασίλεια και εκμεταλλεύονται τον πόνο και την δυστυχία σας και αντί να κάνουν όλα αυτά που σας ανέφερα και να σας δώσουν το φώς ώστε να γίνετε φωτεινοί ήλιοι , όπως λέμε Έλληνας ,
αυτοί σας σπέρνουν στα μυαλά υπό του προσωπείου του εσταυρωμένου μας Χριστού τον θεό της κατάρας, που είναι κτίσμα του αντίχριστου εβραίου ραβινου πάπα . (ο πάπας γέμησε τον τόπο με εκκλησίες εναντίων της εκκλησίας του....και ετσι ελέγχει τους εχθρους

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΟΥ Α ΚΑΙ ΤΟΥ Ω.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΟΥ…
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ …ΕΛΛΥΛΗΘΕΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ…
ΜΑ ΕΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ…ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΣΜΕΝ …


234 ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΙΕΡΕΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ …
ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ….
ΝΕΚΡΟΙ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΤΕ.

***
φωτισμένοι καθηγητές πανεπιστημίων και άνωτατοι ιεράρχες της ιεράς συνόδου...
πως θέοση είναι ο άντρας να γίνεται και γυναίκα,http://www.youtube.com/watch?v=Q-6wpNfnJ_s
ΜΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΝΕ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΟΚΗΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ -ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΩ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΜΙ ΣΥΓΧΩΡΑΤΕΜΑΙ...
ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΦΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΡΙΣΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΦΟΔΕΥΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ...
***
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ...
ΕΓΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ...
ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΑ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΙΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΦΩΤΙΑ...που εσείς γεννήσατε !

Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΥΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ.ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!
***
ΑΛΛΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΕΝΙΤΕΣ ΑΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΄΄ΤΟΥ΄΄....
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΙ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΔΕΣΠΌΤΕΣ !

Ιωάννης βασιλεύς των γενετικών απόβήτων του θεου της εκκλησιας των τεσσάρων μιναρεδων της ελλαδος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.