Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΕΙΔΕ ΛΑΜΨΗ ΑΠ'ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ .ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ
RIK SAT

Να σημειωθεί πως σε σχετικά μικρή απόσταση απο την έκρηξη  βρίσκονται οι συστοιχίες των πυραύλων εδάφους-επιφανείας Exocet MM-40 ένα πραγματικό στρατηγικό αποτρεπτικό όπλο της Κύπρου. 

Tα βλήματα είναι αποθηκευμένα σε σημείο προφυλαγμένο, 
 
Η μονάδα ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού, απουσίαζε από την βάση γιατί βρισκόταν σε άσκηση στην Αγία Νάπα! Αν δεν είχε άσκηση θα είχε εξοντωθεί ολόκληρη, γιατί τα καταλύματά της βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα κοντέϊνερ!

ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ EXOCET MM-40 THΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ;...

ΣΟΚ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! 

Σοκάρουν οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το παρασκήνιο της τραγωδίας στην Κύπρο, καθώς, όπως αποκαλύπτει ο Βουλευτής Ευθύμιος Δίπλαρος στο ΡΙΚ, ο Διοικητής της Βάσης Πλοίαρχος Ανδρέας Ιωαννίδης, είχε ζητήσει επανειλημμένως και γραπτώς την απομάκρυνση των 98 εμπορευματοκιβωτίων ή έστω ένα στέγαστρο προστασίας τους, επειδή είχαν αλλοιωθεί, είχαν πλέον φουσκώσει επικίνδυνα και αναφλέγονταν, αλλά του αρνήθηκαν για οικονομικούς λόγους και του σύστησαν να τα ...καταβρέχει, σε ειδική σύσκεψη στο ΓΕΣ, όπου έθεσε επιτακτικά το ζήτημα! Ο Διοικητής οργισμένος από την αδιαφορία, κατέβρεχε με βυτιοφόρα τα εμπορευματοκιβώτια του θανάτου τρεις φορές την ημέρα, ενώ τα ξημερώματα της 11ης Ιουλίου 2011, ξέσπασε η πυρκαγιά. Στις 5.00 ζήτησε επέμβαση πυροσβεστικών ελικοπτέρων, τα οποία δεν πρόλαβαν να πετάξουν, καθώς στις 5.50 έγινε η τρομακτική έκρηξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.