Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Αποκάλυψη: Σενάρια τρόμου σε όλη την Ευρώπη

Μετά το διπλό φονικό χτύπημα στη Νορβηγία, οι αστυνομικές αρχές σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης έχουν σημάνει συναγερμό…
Οι Ειδικές Ομάδες Εργασίας της Ε.Ε. που συνεδρίασαν την Πέμπτη έθεσαν για συζήτηση το θέμα του «μοναχικού τρομοκράτη». Ο τρόπος που έδρασε και τελικά έφερε εις πέρας το μακάβριο έργο του ο Νορβηγός Άντερς Μπρέιβικ έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τους Ευρωπαίους Ειδικούς σε θέματα αντιμετώπισης και πρόληψης τρομοκρατικών ενεργειών. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η «ανταλλαγή κρίσιμων πληροφοριών» θεωρείται βασικό εργαλείο για την αντιμετώπιση παρόμοιων φαινομένων στο μέλλον.

prionokordela.gr 
24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.