Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

George Green > Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ

Ο Τζορτζ Γκριν, μεγαλοκαρχαρίας δισεκατομμυριούχος, παρουσιάζει το σχέδιο των νεοταξιτών για τον μαζικό αφανισμό μας. Περισσότερα για τον συγκεκριμένο άνδρα, στο σχετικό τόπικ του φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=143451#p143451


Είναι καιρός πλέον να ξεκολλήσουν κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς “συνομωσιολόγος”, “γραφικός” και άλλες σοβαροφάνειες. Η πληροφορία κυκλοφορεί μαζικά πλέον και οι πολλές συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις. Το video αναλύει το καρκίνωμα των τραπεζιτών και αποκαλύπτει τα σχέδιά τους για εμάς τους ανθρώπους.

Σημείωση. Τα κουνούπια ίσως να τα έχουν σε μεγαλύτερη υπόληψη από τους ανθρώπους. Δε χρειάζονται άλλα σχόλια….
olympia

greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.