Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ» ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ

Πριν λίγες ημέρες παρακολουθώντας κάποια πρωινή ενημερωτική εκπομπή, πληροφορήθηκα για την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, στη Γερμανία. Η δημοσιογράφος, κάπου εκεί ανάμεσα στις υπόλοιπες ειδήσεις για θέματα εξωτερικού, ανέφερε ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός μίλησε στους Τούρκους, κατοίκους της Γερμανίας, όπως και ότι πήγε εκεί για να μιλήσει με την Άνγκελα Μέρκελ για τα δικαιώματα των συμπατριωτών του. Η είδηση φυσικά πέρασε στα γρήγορα, χωρίς εκτενή αναφορά ή λεπτομέρειες. Με μία μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί να δει κανείς την ομιλία του Ερντογάν, η οποία είναι γεμάτη με προκλητικά σημεία. Η ομιλία του έγινε στο Ντύσελντορφ και από νωρίς είχε γεμίσει ο χώρος με χιλιάδες Τούρκους, με βασικό τους σύνθημα το “Αυτή η γη, ανήκει σε όλους μας”, ένα σύνθημα αμφιλεγόμενης σημασίας. Φυσικά κανείς από αυτούς δε βγήκε για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δώσει μία συγκεκριμένη ερμηνεία στο σύνθημα αυτό.
Η επίσκεψη αυτή του Ερντογάν έγινε στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, και αποφάσισε να ρίξει βάρος και στα εκατομμύρια Τούρκων που ζουν στη Γερμανία. Έτσι, και ένα από τα σημεία στα οποία στάθηκε περισσότερο, είναι η ανύψωση του πατριωτικού και θρησκευτικού αισθήματος αυτών.
“Είστε μέρος της Γερμανίας, αλλά και της Μεγάλης Τουρκίας”. Μεγάλη Τουρκία; … μία φράση που μας δείχνει ότι οι βλέψεις και το όνειρο των Τούρκων για μία Μεγάλη Τουρκία δεν σταμάτησαν ποτέ να υφίστανται… Έπειτα δήλωσε με έντονο τρόπο πως “κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας στερεί τη θρησκεία και τον πολιτισμό μας”. Η Ευρώπη μαστίζεται από την πανούκλα του Ισλαμισμού, με τα εκατομμύρια Τούρκων, αλλά και άλλων μουσουλμάνων, που ζουν, εργάζονται και τεκνοποιούν με απίστευτα γοργούς ρυθμούς. Η επερχόμενη Ισλαμοποίηση της Ευρώπης δεν είναι παρά ένας «Δούρειος Ίππος», που προσπαθεί να μας κρύψει τα μεγαλύτερα σχέδιά τους. Φτάνοντας προς το τέλος της ομιλίας του, ο Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε πως “Η Ισλαμοφοβία θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως και ο Αντισημιτισμός”…

 

“...Είστε μέρος της Μεγάλης Τουρκίας μας” - Ταγίπ Ερντογάν

Πριν λίγες ημέρες παρακολουθώντας κάποια πρωινή ενημερωτική εκπομπή, πληροφορήθηκα για την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, στη Γερμανία. Η δημοσιογράφος, κάπου εκεί ανάμεσα στις υπόλοιπες ειδήσεις για θέματα εξωτερικού, ανέφερε ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός μίλησε στους Τούρκους, κατοίκους της Γερμανίας, όπως και ότι πήγε εκεί για να μιλήσει με την Άνγκελα Μέρκελ για τα δικαιώματα των συμπατριωτών του. Η είδηση φυσικά πέρασε στα γρήγορα, χωρίς εκτενή αναφορά ή λεπτομέρειες.

Με μία μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί να δει κανείς την ομιλία του Ερντογάν, η οποία είναι γεμάτη με προκλητικά σημεία. Η ομιλία του έγινε στο Ντύσελντορφ και από νωρίς είχε γεμίσει ο χώρος με χιλιάδες Τούρκους, με βασικό τους σύνθημα το “Αυτή η γη, ανήκει σε όλους μας”, ένα σύνθημα αμφιλεγόμενης σημασίας. Φυσικά κανείς από αυτούς δε βγήκε για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δώσει μία συγκεκριμένη ερμηνεία στο σύνθημα αυτό.

Η επίσκεψη αυτή του Ερντογάν έγινε στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, και αποφάσισε να ρίξει βάρος και στα εκατομμύρια Τούρκων που ζουν στη Γερμανία. Έτσι, και ένα από τα σημεία στα οποία στάθηκε περισσότερο, είναι η ανύψωση του πατριωτικού και θρησκευτικού αισθήματος αυτών.

“Είστε μέρος της Γερμανίας, αλλά και της Μεγάλης Τουρκίας”. Μεγάλη Τουρκία; ... μία φράση που μας δείχνει ότι οι βλέψεις και το όνειρο των Τούρκων για μία Μεγάλη Τουρκία δεν σταμάτησαν ποτέ να υφίστανται. Απλά η Τουρκία φοράει ένα “φιλειρηνικό” προσωπείο για να εξασφαλίσει την είσοδό της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε, για αυτούς που πιστεύουν στην Ελληνοτουρκική φιλία, ότι τα όνειρα αυτά των γειτόνων μας, εμπεριέχουν και την Ελλάδα.

Έπειτα δήλωσε με έντονο τρόπο πως “κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας στερεί τη θρησκεία και τον πολιτισμό μας”. Η Ευρώπη μαστίζεται από την πανούκλα του Ισλαμισμού, με τα εκατομμύρια Τούρκων, αλλά και άλλων μουσουλμάνων, που ζουν, εργάζονται και τεκνοποιούν με απίστευτα γοργούς ρυθμούς. Η επερχόμενη Ισλαμοποίηση της Ευρώπης δεν είναι παρά ένας «Δούρειος Ίππος», που προσπαθεί να μας κρύψει τα μεγαλύτερα σχέδιά τους.

Φτάνοντας προς το τέλος της ομιλίας του, ο Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε πως “Η Ισλαμοφοβία θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως και ο Αντισημιτισμός”. Μία δήλωση που δείχνει πως όλοι αυτοί γνωρίζουν ότι δε μπορούν να αφομοιωθούν και δε θα αντιμετωπίζεται ποτέ σα φυσιολογική η διαμονή τους στην Ευρώπη· έτσι προσπαθούν να τη διασφαλίσουν μέσω της νομικής οδού. Προσπαθούν να φοβίσουν τον απλό λαό και να τον κάνουν να μη μπορεί να αντιδράσει απέναντι στην εισβολή αυτή.

Ήδη τέτοιοι νόμοι ισχύουν σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες και σε λίγο καιρό θα ισχύσουν και στην πατρίδα μας. Νόμοι που σαν στόχο έχουν να φοβίσουν τους γηγενείς Ευρωπαίους, αλλά και να φυλακίσουν και να περιορίσουν τη δράση των Εθνικιστικών Κινημάτων, ανά την Ευρώπη. Όμως εμείς, στεκόμασταν και θα στεκόμαστε όρθιοι σε ένα κόσμο Ερειπίων, περήφανοι για τις Ιδέες μας και έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για αυτές.
xryshaygh.wordpress.com
resistance-hellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.