Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΓΙΑ "ΠΙΘΑΝΟ" ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣpicture-71_1Από την πρώτη στιγμή γράψαμε, για πιθανό δηλαδή ρωσικό χτύπημα στην προκλητικότητα της Ιαπωνίας, με την πιθανώς τεχνητή δηλαδή πρόκληση του σεισμού και του τσουνάμι.
Αφέθηκε λοιπόν να διαρρεύσει από την ρωσική πλευρά, ότι οι Ρώσοι πιστεύουν, ότι η αυξημένη εδώ και ένα περίπου χρόνο δραστηριότητα του ήλιου, ίσως να προκάλεσε τον σεισμό αλλά και να προκαλέσει κι άλλον στις δυτικές ακτές των Η.Π.Α.
Σύμφωνα με την «διαρροή», το ινστιτούτο φυσικής της Γης, (http://www.ifz.ru/engilsh_version/index.htm) στη Ρωσία, είχε ενημερώσει από τις 9 Μαρτίου τον Πούτιν για την πιθανότητα τέτοιων φαινομένων. Αυτό που εμείς βλέπουμε, είναι ότι ψυχρά και καθαρά, έγινε μία βιβλική καταστροφή και η «διαρροή» της ρωσικής πληροφόρησης, προειδοποιεί τους Αμερικάνους ότι κινδυνεύουν κι αυτοί.
Η ρωσική αναφορά αναφέρει ότι πάνω από τον Ειρηνικό ωκεανό, υπάρχει αύξηση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, ιδίως πάνω από τις δυτικές ακτές της Αμερικής.
Η ευθυγράμμιση των δύο μεγάλων πλανητών Κρόνου και Δία με τον Ήλιο, από πλευράς ουρανίου μηχανικής έχει μηδενική επιρροή πάνω στις δυνάμεις που δρουν πάνω στη Γη και καμία σχέση δεν μπορεί να έχει με γεωλογικά φαινόμενα πάνω στη Γη.
Αν όμως οι δυνάμεις που δρουν, δεν είναι μόνο αυτές της γνωστής φυσικής και οι πλανήτες είναι πράγματι συνδεόμενες μεταξύ τους ενεργειακές οντότητες, τότε όλα είναι πιθανά.
Το θέμα είναι ότι έχουμε στα χέρια μας, είναι κατά πάσα πιθανότητα, μία προειδοποίηση του Πούτιν προς τους Αμερικάνους και τους παγκόσμιους οικονομικούς εξουσιαστές, που θα κληθούν να πληρώσουν οποιαδήποτε ζημιά γίνει ακόμη και εκτός Η.Π.Α.
Kανένας όμως δεν θέλει καν να σκεφτεί τι θα γίνει με ένα  σεισμό σαν της Ιαπωνίας στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην Αμερική
www.liako.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.