Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ένα παράξενο φαινόμενο που συνεχίζετε!!


Σε όλο τον κόσμο γίνετε αναφορά για ένα περίεργο ήχο που ταξιδεύει σε όλη την γη. Κάποιοι έχουν αναφέρει ότι έχουν νοιώσει την γη να δονείτε κάποιοι άλλοι έχουν αναφέρει ότι ταυτόχρονα με τον ήχο έχουν δει στον ουρανό περίεργες λάμψεις και κάποιοι άλλοι δηλώνουν ότι νοιώθουν σαν κάτι να τρυπάει την γη !Εμείς συλλέξαμε τις πρόσφατες πληροφορίες και φτιάξαμε ένα χάρτη με τα περισσότερα και τα πιο πρόσφατα συμβάντα που έχουν ανακοινωθεί. Ένας περίεργος χάρτης λοιπόν στα παράλια της Αμερικής !Δεν μπορεί να μας αφήσουν αδιάφορους και οι πολλές ιστορίες από ερευνητές που αναφέρουν για φόβο τεράστιου σεισμού στο ρήγμα της Μαδρίτης στην Αμερική.Οπως και οι καταγγελίες για μεγάλα φορτία (εκατομμύρια μερίδες) έτοιμων μερίδων φαγητού από την fema .  

katohika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.