Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΝΟΜΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΩΡΗΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;


Αυτή η κυβέρνηση έχει χάσει την μπάλα! Μας έβαλε, στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, να σωθούμε, αλλά τώρα ανακαλύπτουν, ότι δεν βγαίνει. Και επειδή δεν βγαίνει, κάθε μέρα τρομοκρατούν τον ΈΛΛΗΝΑ, ανακοινώνοντας σειρά εισπρακτικών μέτρων και παράλληλα κατασχέσεις. Κάθε μέρα μας λένε ότι δεν βγαίνει ο λογαριασμός και πρέπει να συνεισφέρουμε μπας και σωθούμε. Άλλα, η ανεργία φουντώνει, τα λουκέτα πέφτουν σύννεφο ,η φτώχεια και η εξαθλίωση είναι παρούσες κάθε μέρα! Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά την ίδια ώρα φέρνουν νόμους εκτρώματα! Ένας τέτοιος είναι και αυτός. ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!

Ναι άμα πεθαίνεις, δεν θα ειδοποιείς το γραφείο τελετών, αλλά τον χασάπη της γειτονιάς σου, να σου βγάζει τις συκωταριές, καρδιές, μάτια, αμελέτητα, διότι είσαι υποχρεωτικά δωρητής οργάνων, και τότε θα φωνάζεις το ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥΡΣ για το τελευταίο ταξίδι!
Είναι τραγικό αυτό που γράφω αλλά έτσι δεν θα γίνεται; Και δεν μας λέτε ρε φωστήρες. Θα φτιάξετε νέα ψυγεία, όπως αυτά της ΕΥΡΩΠΗΣ, είναι εταιρεία, όπου εκεί θα τα βάζετε και όποιος έχει ανάγκη θα πάει από κει να διαλέγει τι του λείπει και να το παίρνει; Και πόσο θα τα κοστολογείται; Με το κιλό; Με το κομμάτι; Και τα λεφτά; Να πληρωθούν οι δανειστές; Αυτός είναι ο σκοπός σας; Να βρείτε χρήματα να πληρωθούν οι τοκογλύφοι;
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που το πάνε. Ένα είναι γεγονός αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει! Όσο παραμένει η χώρα θα κατρακυλά και θα γίνει δούλος του ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΙΚΑΓΟΥ! Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Θα μου πεις ποιος θα έλθει; Ο φούφουτος. Όποιος και να νάνε εκτός από αυτή την κυβέρνηση! Όσο παραμένουμε βουβοί, τόσο αποθρασύνονται και μας κάνουν δούλους! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!


Υ.Γ. Με τον νέο νόμο φοβάμαι ότι θα περπατάς στον δρόμο θα σε κόβουν ότι είσαι υγιείς και θα απομονώνουν και θα σου λένε. Δεν περνάς για καμία φιλανθρωπία;

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
olympia

greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.