Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ο Piers Corbyn για τον μεγάλο σεισμό στην Ιαπωνία

O μετεωρολόγος/αστροφυσικός, σύμβουλος και ιδιοκτήτης του Weather Action, Piers Corbyn, μιλάει με τον Alex για τον σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία.

Είπε ότι ο τεράστιος σεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία, προκλήθηκε από την εντονότατη δραστηριότητα του ήλιου και θα έρθουν κι άλλα τέτοια γεγονότα στα επόμενα χρόνια.
Είπε ότι ο σεισμός έγινε μετά από ηλιακή έκλαμψη της τάξεως Χ και τη σημαντική πρόσκρουση κορωνικής μαζικής έκλαμψης στη Γη -- όπως ανέφερε και η NASA
http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/News031011-xclass.html
• Πολλά από αυτά τα συμβάντα θα είναι ακραία

• Είναι πολύ δύσκολη η πρόβλεψη των σεισμών, αλλά μετά από αυτόν θα έρθουν μεγάλοι μετασεισμοί

• Να το ξεκαθαρίσουμε (είπε) στους συνήθεις ανόητους και τσαρλατάνους που κάνουν ανόητους ισχυρισμούς για αυτά τα γεγονότα: ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με το CO2 ή τη λεγόμενη ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή, σε καμία περίπτωση και τέτοιες δηλώσεις αποσπούν την προσοχή από εκεί που πρέπει να εστιαστεί και αναχαιτίζουν την πρόοδο της επιστήμης.
http://www.weatheraction.com/pages/pv.asp?p=wact1&fsize=0
http://www.infowars.com/

Σχετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=132496#p132496

copyright TheAlexJonesChannel


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.