Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

Ιερό πόλεμο κατά της Ρωσίας απηύθυνε ο Τσετσένος τρομοκράτης Ουμάροφ


Ιερό πόλεμο κατά της Ρωσίας απηύθυνε ο Τσετσένος τρομοκράτης Ουμάροφ

Προανήγγειλε νέες θέσεις

Ο Τσετσένος αντάρτης Ντόκου Ουμάροφ κάλεσε τους Ρώσους μουσουλμάνους να ξεκινήσουν έναν ιερό πόλεμο εναντίον της κυβέρνησής τους μέσω ενός βίντεο που μεταδόθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα kavkazcenter.com.«Καταστρέψτε τους εχθρούς του Αλλάχ, ανοίξτε τα σύνορα» δήλωσε ο Ουμάροφ, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο της Μόσχας, που στοίχισε την ζωή 38 ανθρώπων.

Το Κρεμλίνο έχει κηρύξει «πλήρη πόλεμο» στο βόρειο Καύκασο με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του στην περιοχή, πρόσθεσε ο Ουμάροφ.


Στο βίντεο, διαρκείας εννέα λεπτών, ο 46χρονος ανακοίνωσε περαιτέρω επιθέσεις, ενώ δίπλα του στέκονται δύο ένοπλοι άνδρες.


Οι ρωσικές αρχές έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο επιθέσεων πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2012 και τους Χειμερινούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι στην Μαύρη Θάλασσα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.