Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Η δικαίωση για τον έγκλειστο Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίο..."επί θύραις"!


Όπως είναι γνωστό "το άδικον ουκ ευλογείται". Ο κ. Θεόφιλος αντικανονικώς εκλεγείς με τις ευλογίες κυρίως των Ισραηλινών και της περί άλλα τυρβαζούσης προηγούμενης ελληνικής κυβερνήσεως μετά την ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ του Πατριάρχη Ειρηναίου Α΄από τον θρόνο των Ιεροσολύμων ως αποτέλεσμα του βρώμικου 2005 που όπως θυμάστε εξαπολύθηκε πρωτοφανούς μανίας επίθεση κατά των θεσμών από ανθελληνικά κέντρα με πρόθυμους εκτελεστές τους απανταχού γης δημοσιο...κάφρους, συνεχίζει βέβαια να κάνει αυτά που ο ίδιος υποτίθεται ότι κατηγορούσε. Συγκεκριμένα όπως είχαμε δημοσιεύσει και στο παρελθόν- ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΓΗΣ ΣΤΟ ΤΑΛΠΙΓΙΟΤ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΕΧΑΒΙΑ -ξεπούλησε έναντι αδράς προφανούς "υπόγειας" ανταμοιβής στους Ισραηλινούς προστάτες του 71 ντουναμς (περίπου 71 στρέμματα)γης στην στρατηγικής σημασίας περιοχή Ταλπιγιότ στην ΝΑ Ιερουσαλήμ, προκειμένουν να επεκταθούν οι εντός του Τείχους του Αίσχους παράνομοι εβραϊκοί οικισμοί ανάμεσα στην Ιερουσαλήμ και την Βηθλεέμ.


Επειδή ως γνωστόν "το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια", οι Παλαιστίνιοι χριστιανοί που είναι τα μεγαλύτερα ίσως θύματα της χρονίζουσας Αραβο-Ισραηλινής αντιπαράθεσης, αντιδρούν όλο και πιό έντονα στις πράξεις Θεοφίλου αντιλαμβανόμενοι και οι ίδιοι ότι χρησιμοποιήθηκαν άθελά τους σε παιχνίδια εξουσίας και χρήματος το 2005 που ενορχηστρώθηκαν προφανώς από ακραία ισραηλινά-σιωνιστικά στοιχεία, βλέπε ATERET COHANIM (ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ-ΑΚΡΑΙΑ ΕΒΡΑϊΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ) κλπ.

Φαίνεται ΦΩΣ στην άκρη του τούνελ για τον φυλακισμένο και παρανόμως απομακρυθέντα ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ κ.κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟ Α΄ διότι ως γνωστόν : "το άδικον ουκ ευλογείται".

Το ερώτημα που προβάλλει πιεστικό είναι: Θα θελήσει η σημερινή Ελληνική Κυβέρνησις και προσωπικά ο ΥΠ.ΕΞ και Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Α. Παπανδρέου που έχει "ιδίαν άποψιν" περί του Πατριάρχου και των μεθοδεύσεων απομάκρυνσής του να πράξει όσα απαιτούνται για την αποκατάστασιν της νομιμότητος ή θα συνεχίσει να είναι "όμηρος" των επιλογών του "εσταυρωμένου" κ. Βαρθολομαίού και τον επιλογών του....Θα κατορθώσουμε άραγε να μετατρέψουμε και τους φυσικούς μας συμμάχους στην περιοχή λόγω της προσωπικής φιλίας του Ανδρέα Παπανδρέου με τον Πρόεδρο Γιασσέρ Αραφάτ, Παλαιστινίους εχθρούς μας;

Eponymos -C
greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.