Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

"ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ"-ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ


  
1091170Δεν εφησυχάζουν οι Ευρωπαίοι επιστήμονες, όσον αφορά το ενδεχόμενο να επηρεαστεί η Ευρώπη, από πιθανή πυρηνική έκρηξη στην Ιαπωνία.
Ο Γερμανός ειδικός, Σεμπάστιαν Φλουγκμπάιλ, με δήλωσή του, στη Ντόιτσε Βέλε, επισημαίνει:

"Δεν θα προχωρούσα σε συγκεκριμένες εκτιμήσεις, όπως έκανε ο υπουργός Περιβάλλοντος της Γερμανίας, πως η Ευρώπη δεν κινδυνεύει. Υπενθυμίζω παρόμοιες εκτιμήσεις του τότε υπουργού Εσωτερικών ή της ηγεσίας της πρώην ανατολικής Γερμανίας μετά το Τσέρνομπιλ. Τότε πίστευαν πως το Τσέρνομπιλ είναι τόσο μακριά που η Γερμανία δεν θα καταλάβει καν τι έγινε.

Το δίδαγμα του Τσέρνομπιλ όσον αφορά, τη δυτική Ευρώπη, είναι ότι ακόμη και μικρές ποσότητες ραδιενέργειας έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ανθρώπινη υγεία. Ας περιμένουμε λοιπόν πρώτα τις εξελίξεις".
 www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.