Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Είμαστε φωτεινός λαός, γι αυτό μας πολεμάνε



Σ. Σπανουδάκης

Μιλάει μόνο με τη μουσική του. Και τα λέει όλα. Μέσα από αυτόν τον κώδικα επικοινωνεί με τις χιλιάδες των ακροατών του. Μιλάει σπάνια. «Θέλω να παράγω μουσική η οποία να απαλύνει τις ψυχές των ανθρώπων. Τ' άλλα όλα… περιττά. Και όσα λέω και όσα εκτός μουσικής κάνω, μάλλον κακό παρά καλό κάνουν κυρίως σε.....

μένα», εξομολογείται στο newsbomb.gr.


Δεν έκρυψε ποτέ τις απόψεις και τα «πιστεύω» του. Η ειλικρίνειά του παρεξηγήθηκε και πλήρωσε πολλές φορές την ελευθερία του λόγου του. «Οι πολιτικοί μας λένε «πατρίδα», κι εμένα μου σηκώνεται η τρίχα όταν τους ακούω. Ο καθένας ονομάζει πατρίδα εκείνο που... ο ίδιος νομίζει. Βλέπεις λέω «οι πολιτικοί μας». Δεν λέω το ΠΑΣΟΚ. Την θέση μου για το ΠΑΣΟΚ την διατύπωσα σε εποχές που μου κόστισε πάρα πολύ. Δεν είναι ο αγώνας μου να βγει η Ν.Δ. και να φύγει το ΠΑΣΟΚ, γιατί και τα δύο είναι κόμματα. Και κόμμα στην ελληνική γλώσσα είναι κάτι που κομματιάζει. Βρίζω και φωνάζω για αυτούς που πειράζουνε αυτό που λέγεται Ελλάδα, αυτό που λέγεται ιστορία, αυτό που λέγεται Ορθοδοξία! Με αυτούς τα΄χω σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν. Και το μόνο όπλο που έχω για να τους πολεμήσω είναι η μουσική μου».
Πιστεύει πως μέσα από την ιστορία μας θα΄πρεπε να βρούμε το τι θα κάνουμε σαν λαός και σαν άνθρωποι. «Βρισκόμαστε – δόξα τω Θεώ - σε μία φριχτή φάση η οποία όμως έχει πολλή ελπίδα μέσα της. Για μένα η μεγαλύτερη παγίδα που βάζει ο σατανάς στους ανθρώπους είναι ο φόβος. Ο φόβος είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Εάν ξεφύγουμε από τον φόβο θα δούμε ότι υπάρχει ένα χέρι πίσω από όλα αυτά που δεν θα μας αφήσει να χαθούμε. Είμαστε φωτεινός λαός. Γι’ αυτό μας πολεμάνε. Για αυτό μας πετάνε τα σκοτάδια! Δεν πρέπει να μασήσουμε. Δεν πρέπει να ακούσουμε ούτε τους πολιτικούς μας ούτε τους πνευματικούς μας ανθρώπους. Πρέπει να ακούσουμε μόνο την ψυχούλα μας».
Ο Σταμάτης λέει πάντα την αλήθεια του έστω κι αν ενοχλεί, έστω κι αν δεν είναι ευχάριστος σε κάποιους. «Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε έξυπνους και μορφωμένους ανθρώπους. Αυτοί καταστρέψανε τον κόσμο! Και όταν λένε για διάφορους πολιτικούς που περιφέρονται γαϊδουροειδώς και με αλήτικη συμπεριφορά, ότι είναι πάντως πολύ έξυπνοι, αυτό με τρομάζει. Δεν θαυμάζω την εξυπνάδα και την καπατσοσύνη. Θαυμάζω την αγνή καρδιά, την πίστη, την αγάπη…».
Μιλάει για όλα αυτά που τον ενοχλούν. «Δεν μπορείς να λες πως καταλαβαίνεις τις θυσίες του Ελληνικού λαού κυκλοφορώντας με τους αστυνομικούς που στερείς από τον Ελληνικό λαό, τρώγοντας τα λεφτά του…»
Πηγή
olympostm.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.