Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Γέροντας Εφραίμ: "Θα πάρουμε την Κων/πολη μετά τον Γ ΠΠ"! (video)

Ο Γέροντας Εφραίμ είναι ο τελευταίος ζώντας μεγάλος (μελλοντικός)  άγιος της Ορθοδοξίας αφού ο Γέροντας Παίσιος και ο Γέρων Ιωσήφ έχουν ήδη κοιμηθεί. Οι λόγοι τους έχουν πάντα σημασία άσχετα με το πόση πίστη διαθέτει ο καθένας μας. Γιατί η Πίστη είναι Γνώση και δεν αποκτάται με λόγια αλλά με χρόνια πνευματικής εξέλιξης και υποδειγματικής ζωής. Καλόν είναι να λαμβάνονται υπόψιν τέτοιοι άνθρωποι, άλλωστε το μέλλον θα δείξει τυχούσα δικαίωσή τους.

Ο Γέροντας Εφραίμ λέει ότι όταν θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη θα περάσουν 33 χρόνια ευημερίας και μετά θα ξεκινήση η πλήρη αποστασία και θα κυβερνήση ο Αντίχριστος. Ο Γέροντας Εφραίμ αποκαλύπτει ότι δεν είναι ακόμα η εποχή της κυβέρνησης του Αντιχρίστου και ότι υπάρχουν ακόμα προφητείες που δεν έχουν συμβεί, όπως η κυβέρνηση της 33 χρονης βασιλίας του κοιμωμένου μαρμαρωμένου βασιλιά Ιωάννη μετά τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο, και το πάρσιμο της Κωνσταντινούπολης.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το σενάριο είναι αισιόδοξο μπροστά στο γιο της Ανομίας. Ακολουθεί το βίντεο με το κύρηγμα του Γέροντα. Πάντως ακόμα και από γεωπολιτικής απόψεως είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λέει, καθότι ζούμε σε καιρούς χαλεπούς. Καλόν είναι να καταλάβουμε ότι ο Γέρων χρησιμοποιεί Χριστιανική Γλώσσα, όχι εκμοντερνισμένη Νεοελληνική.

http://www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.