Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΖΟΜΠΙ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΖΟΜΠΙ!Πηγή Αθέατη γνώση: Το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είναι έτοιμo για μια αποκάλυψη των ζόμπι.
Οι ιδιοκτήτες πυροβόλων όπλων προετοιμάζονται για μια αποκάλυψη των ζόμπι. Ο στρατός και η επιβολή του νόμου είναι έτοιμη, και τον επόμενο μήνα, θα ξεκινήσει την κατάρτιση.


Η εταιρεία HALO Corp ανακοίνωσε χθες ότι περίπου 1.000 άτομα στρατιωτικό προσωπικό, υπάλληλοι της αστυνομίας, ειδικοί γιατροί και ομοσπονδιακοί εργαζόμενοι θα μάθουν τα ins και outs μιας αποκάλυψης των ζόμπι, ως μέρος της ετήσιας συνόδου κορυφής της τρομοκρατίας.

Οι επισκέπτες θα μάθουν να εξετάζουν μια παγκόσμια πανδημία, όπου οι άνθρωποι γίνονται τρελλοί, βίαιοι και έντρομοι. Το Zombies θα περιφέρονται  στο Σαν Ντιέγκο, στην Καλιφόρνια παρενοχλώντας τα στρατεύματα, και θα συμμετέχουν ομάδες πρώτων βοηθειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.