Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΒΛΑΣΤΟΙ ΕΠΙ ΓΑΙΑΣ


 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ , ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΆΣΤΡΑ , ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ...

ΕΙΜΕΘΑ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΒΛΑΣΤΟΙ , ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΗΤΡΕΣ .

Η ΔΙΑ-ΔΙΑΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ . ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΣΤΕ , ΠΡΙΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΜΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΙΘΕΡΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΜΠΑΝ .ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΛΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΛΕΥΚΟ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ Φ Ω Σ~ ΤΟ Φ Ω Σ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ! ΟΙ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΗΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΔΙΑ-ΣΠΑΡΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΛΟΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

ΟΣΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΒΙΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΖΩΗ ΣΑΣ , ΝΑ ΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ , ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ Κ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Κ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ -ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ!- ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ , ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ . ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΣ .


ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΜΟΝΟΙ Κ ΑΔΥΝΑΜΟΙ , ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ , ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΑΣ Κ ΤΟΝ Θ Ε Ο ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ .


ΕΙΜΕΘΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΦΩΤΟΝΙΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ , ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ Κ ΙΣΧΥΟΣ !
ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΦΥΤΕΤΗΚΑΝ , ΟΛΗ Η ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ'' ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΑΙΑ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΩΣ ΔΙΑ-ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ Κ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΩΣ ΠΕΡΙΚΛΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΟΡΑ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΙ Κ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΑΝΘΗ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ...


ΚΑΙ Θ'ΑΝΘΙΣΟΥΝ !


ΣΑΣ ΥΠΕΡ-ΑΓΑΠΩ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ - ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

~ ΕΛ.Α.ΠΕΙΘΩ ~diogeneis

 http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.