Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Τρεις αρχαίες πυραμίδες βρέθηκαν στην Ανταρκτική (VIDEO)


 Μία ομάδα ερευνητών ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει τρεις αρχαίες πυραμίδες στον πάγο που καλύπτει την ήπειρο της Ανταρκτικής.


Τα ακριβή στοιχεία είναι αποσπασματικά, αλλά η ομάδα έχει κυκλοφορήσει ενδιαφέρουσες εικόνες από την ανακάλυψή τους.

Η διεθνής ομάδα περιλαμβάνει ερευνητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Δύο από τις τεράστιες δομές των πυραμίδων βρέθηκαν περίπου 10 μίλια στο εσωτερικό, ενώ η τρίτη δεν είναι μακριά από την ακτογραμμή, και είναι ορατή και από τον ωκεανό.

Η ομάδα σχεδιάζει τώρα μια νέα αποστολή για να φτάσει μία από τις πυραμίδες και να διαπιστώσει εάν πρόκειται για φυσική ή τεχνητή δομή. Δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες που να έχουν αναφερθεί από την ομάδα μέχρι της 29 Αυγούστου του 2012. Περισσότερα νέα εκκρεμούν.

http://www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.