Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ - ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ,ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΠΟΙΜΝΗ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ 16-29/9/2012Ο ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ , ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ " ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΟΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ .  


ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ .ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΠΟΙΜΝΗ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ........

 
ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΛΟΓΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
http://www.neataksi.blogspot.gr/2012/09/16-2992012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.