Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΕΟΕ ΟΛΥΜΠΟΣ 2012


Τέλος έλαβε το 5ήμερο οδοιπορικό - εκδρομή του ΕΟΕ με άτομα - φίλοι του από όλοι την ΄Ελλάδα. Η διαβίωση έγινε εξ' ολοκλήρου στο βουνό των θεών και οι περιπλανήσεις στα μονοπάτια και σε τοποθεσίες σας παρουσιάζουν τις παρακάτω μοναδικές στο είδος τους φωτογραφίες (πυραμίδες, σύμβολα, μοναδικές χριστιανικές εικόνες και άλλα.. ), δείτε τις και κατεβάστε τις από εδώ flickr.com/photos/eoellas/sets/72157630691998552/ . Τέλος προβλήθηκε αποκλειστικά στο webtv του ΕΟΕ ζωντανά σε πρώτη προβολή το ντοκιμαντέρ-βίντεο του οδοιπορικού με τίτλο ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2012 ΕΟΕ.ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΕΟΕ ΟΛΥΜΠΟΣ 2012 from eoetv.vimeo on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.