Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

Πηγή Αθέατη γνώση: Μια ομάδα εξερευνητών ισχυρίζονται ότι έχουν βρει αποδείξεις για τουλάχιστον τρεις αρχαίες τεχνητές πυραμίδες στην Ανταρκτική! 
Μπορεί να είναι δυνατόν η Ανταρκτική κάποτε να είχε αρκετή ζέστη, και να είχαν πραγματικά ένα αρχαίο πολιτισμό που ζούσε εκεί; Και ακόμη πιο περίπλοκο είναι το ζήτημα του αν ένας προηγμένος πολιτισμός είχε ανάπτυξη, η οποιεσδήποτε κατασκευές που παραμένουν θαμμένες κάτω από τον πάγο; Μια ομάδα ερευνητών κάνει τον ισχυρισμό ότι έχουν βρει αποδείξεις για πολλές αρχαίες πυραμίδες στη παγωμένη ήπειρο της Ανταρκτικής.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα δεν έχει κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες για την ανακάλυψή τους, αν και λίγες εικόνες έχουν διαρρεύσει πρόσφατα στο διαδίκτυο.
Εκτός από αυτές τις εικόνες, η ομάδα παραμένει αρκετά σιωπηλή για την ανακάλυψή τους μέχρι να διεξαχθεί περισσότερη έρευνα σε αυτές τις πυραμίδες. Η ομάδα αποτελείται από 8 εξερευνητές από την Αμερική και αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Δύο από τις δομές των πυραμίδων βρέθηκαν περίπου 10 μίλια στο εσωτερικό, ενώ η τρίτη ήταν πολύ κοντά στην ακτογραμμή. Η ομάδα σχεδιάζει επί του παρόντος μια αποστολή για να φθάσει τουλάχιστον σε μία από τις πυραμίδες για να διαπιστωθεί εάν είναι φυσική ή τεχνητή. Δεν δόθηκε χρονικό διάστημα ως προς το πότε θα πραγματοποιηθεί αυτή η εκστρατεία.
Είμαστε στα πρόθυρα ίσως σε μία από τις μεγαλύτερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις που έχουν γίνει ποτέ. 

Έσάς, ποια είναι η γνώμη σας για αυτές τις πυραμίδες;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.