Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΕΝΓΚΕΝ - ΝΟΜΟΣΧ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ - π. ΜΑΞΙΜΟΣ 22_3_97

Ο πατήρ Μάξιμος, στην Εκπομπή του "Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ" στον Τηλεοπτικό Σταθμό της "ΤΗΛΕΤΩΡΑ" ομιλεί για το θέμα της ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΣΕΝΓΚΕΝ.

Παρουσιάζει δε και αποσπάσματα από την Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, που έγινε στις 18 Μαρτίου 1997 έξω από την Βουλή των Ελλήνων, κατά της ψήφισης και εφαρμογής του Νομοσχεδίου για την Προστασία του Πολίτη, το οποίο συνδέεται άμεσα με το θέμα της Συνθήκης Σένγκεν.
Δείχνει ακόμη Video από την ομιλία του Βουλευτή της Ν.Δ. Γεράσιμου Γιακουμάτου ο οποίος τάσεται απεριφράστως κατά του Νομοσχεδίου και της Συνθήκης ενώ ταυτόχρονα κατηγορεί την Βουλή των Ελλήνων ότι παραβιάζει το Σϋνταγμα για τα ανωτέρω, αλλά και γιατί δεν έχει την ΕΙΚΟΝΑ του Χριστού μέσα στην Βουλή, την οποία και καταθέτει για να την τοποθετήσουν στην αίθουσα του Κοινοβουλίου.

Η Εκπομπή έγινε το Σάββατο 22 Μαρτίου 1997

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.