Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστροφή στη γεωργία, αν θέλουμε να επιβιώσουμεΕπιστροφή στη γεωργία, αν θέλουμε να επιβιώσουμε. Και ξύλο στα καθάρματα που μετέτρεψαν την εύφορη Ελληνική Γη σε νεκροταφείο πάνελς και ανεμόμυλων

Με μεγάλη χαρά βλέπουμε να διευρύνεται ο κύκλος των ανθρώπων που πιστεύουν στις δυνατότητες της ελληνικής γεωργίας που θα συμβάλλει σε ένα νέο μοντέλο ζωής, στην ύπαιθρο.
Όχι για όλους αλλά για ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού που δεν έχει ελπίδα επιβίωσης στις πόλεις η ελληνική ύπαιθρος θα αποτλέσει το καταφύγιο για μια νέα ζωή, με πρώτο στόχο την διατροφική κι ενεργειακή αυτάρκεια.
Θα ζήσουμε με τον παλιό τρόπο αλλά με νέα μέσα και γνώσεις.

Σχετικά :

Πίσω στην ύπαιθρο - πίσω στον Θεό

ΒΙΝΤΕΟ ΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ» ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ Ε.ΡΩ. : "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ"

ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ

"Πίσω στο χωριό... Η Απάντηση στη Κρίση είναι η Αγροτική Παραγωγή" [βιβλίο]

 http://hggiken.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.