Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Το MarsRover συλλαμβάνει εικόνα μεταλλικού αντικειμένου στον Άρη (VIDEO)


Κοιτώντας τις τελευταίες εικόνες του Curiosity σκόνταψα πάνω σε αυτό το στολίδι.Δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο για να πούμε ότι είναι ένας βράχος. Ποια βράχοι έχουν τέλειες κυκλικές οπές και καλώδια που κρέμονται από αυτούς; Δεν έχω καμία ιδέα για το τι πρόκειται και για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που ξέρω, είναι ότι για μένα αυτό δεν μοιάζει να είναι ένα φυσικό μέρος του τοπίου του πλανήτη Άρη.

Πολλοί σκεπτικιστές μου λένε ότι απλά είναι μια σκιά,και διάφορα παιχνίδια της κάμερας με το φως ... Γι 'αυτό και και το επόμενο video έχει ενισχυθεί όσο καλύτερα μπορούσα και έχω επισημάνει το αντικείμενο, για όσους δεν μπορούν να το δουν.

http://www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.