Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Αλί Χαμενεί: "Σε λίγες βδομάδες θα έχουμε πόλεμο"


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ (ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ)
*ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΑΛΙ ΧΑΜΕΝΕΙ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ.
*ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.
*ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.
*ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ.
*ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΡΑΝΙΚΕΣ ΝΑΡΚΕΣ/ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΑΧΑΜΠ-3 ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
*ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΤΟ 60%.
*ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΣΕ 7 ΩΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΒΑΧΝΤΙ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΙΡΟΥΖΑΜΠΑΝΤΙ, Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΡΑΧΙΜ ΣΑΦΑΒΙ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΣΑΦΑΒΙ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΖΑΦΑΡΙ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΛ ΚΟΥΝΤΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΟΛΕΙΜΑΝΙ ΚΑΙ 16 ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.
*Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ-2 ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜ.
*ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ.
*ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΛΕΟΝ ΠΑΝΕΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
*Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΛΗΞΑΝ ΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΙΑ….
*Η ΤΑΪΛΑΝΔΗ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΗΨΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
*12 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΑΜΑΛΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ.
*ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΝΑΣΡΑΛΑ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΣΥΡΙΑ ΤΟ 2006 ΕΦΟΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
*ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΆΝΟΙΞΗΣ.
*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ.
*ΣΤΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΗΠΑ-ΤΥΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ.
*ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΒΟΡ.ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΑΧΕΛ.
*Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΚΕΝΥΑ-ΟΥΓΚΑΝΤΑ-ΜΑΛΑΟΥΙ-ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ-ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ.ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ 94 ΧΡΟΝΟ ΝΕΛΣΩΝ ΜΑΝΤΕΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ.
*ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ/ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.