Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

O ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ, Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ ΚΑΙ ΤΟ......2012.!



Δημοσίευση σε εγκυρο δικτυακό ισοτοπο, αναφέρει ότι ο πρόεδρος Μεντβεντεβ κατά την μακρά συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Παπα Βενεδικτο επιβεβαίωσε την υπαρξη μυστικής εκθεσης του Ρωσικού Υπουργείου εξωτερικών προς τον πρωθυπουργό Πούτιν στην οποία αναφέρεται πως ο νεος πλανήτης με το ονομα Tyche (Τύχη) , το ονομα του δοθηκε από την NASA , θα εμφανισθεί στον ουρανό της γης εντός του 2012.
Παρόλο πού η ύπαρξη του πλανήτη είναι γνωστη από την αρχαιότητα, μολις τον περασμένο χρόνο οι δυτικοί επιστήμονες αρχισαν να κανουν αναφορες και να ενημερώνουν την κοινη γνώμη για αυτό το πρωτοφανές γεγονός (για την νεώτερη ιστορία) πού πρόκειται να συμβεί, αποφεύγοντας ωστόσο να προσδιορίσουν το μέγεθος των καταστροφικών συνεπειών αυτής της εμφάνισης.


Τyche ήταν το όνομα πού επινοήθηκε για αυτό το ουράνιο σώμα από τους δύο αστροφυσικούς Ντάνιελ Whitmire και John Matese από το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα στο Lafayette.


Aπο το σχετικό αρθρο των United States Time Magazine News Service, μπορούμε να διαβάσουμε επι πλέον, τα εξής.



Ο Tyche υπολογιζεται ότι έχει τέσσερις φορές τη μάζα του Δία. Πιθανότατα θα πρέπει να απαρτίζεται κυρίως από υδρογόνο και ήλιο, με μια ατμόσφαιρα όπως του Δία. Ο καθηγητής Whitmire πρόσθεσε ότι ο «πλανήτης σε αναμονή» θα έχει τα δικα του φεγγάρια, όπως και άλλους εξωτερικους πλανήτες, και η επιφάνειά του καλύπτεται από πολύχρωμες ζώνες, και σύννεφα. "


Για τις ζοφερές αυτές προειδοποιήσεις του Μεντβένεβ προς τον Πάπα, ειχε γίνει λογος και σε προηγούμενο δημοσιευμα στις10 Δεκεμβρη 2010, σχετικα με την εκθεση του ρωσου επιστημονα του αστεροσκοπείου Πούλκοβο της Αγ Πετρουπολης, Αλεξάντερ Στεπάνοβ για μαζικά και έντονα σεισμικά φαινόμενα, εξ αιτίας του γιγαντιαίου ουράνιου σώματος πού παραμονευει στην εξωτερική άκρη του ηλιακού μας συστήματος, και ο οποίος φενεται να έχει «εσπευσμένη» κίνηση στος τη Γή. !!


Αν και η Δύση, ιδίως οι ΗΠΑ και η ΕΕ, εξακολουθούν να κάνουν προπαγάνδα στους πολιτες τους σε αυτό που αποκαλούν υπερθέρμανση του πλανήτη, οι επιστήμονες και το ρωσικό κράτος λένε ότι αυτό που βλέπουμε στις μέρες μας είναι μια πλήρης «ανατροπή» των καιρικών συστημάτων του πλανήτη μας , λόγω της "ριζοσπαστικής" γεωμαγνητικής επανευθυγράμμισης των πόλων της γής , όπως αποδεικνύεται από την ταχύτατη τήξη περιοχών της Αρκτικής…λογω ομως την εμφάνσιης του πλανητη.


Πιο δυσοίωνη και από τις βίαιες καιρικές αλλαγές που συμβαίνουν τώρα σε όλη τη Γη, λόγω του πλανήτη Tyche είναι οι προειδοποιήσεις που έγιναν από τoν γεννημένο στο Αζερμπαϊτζάν Αμερικανό ερευνητής Ζεκάρια Σίτσιν (1920-2010), ο οποίος αποκρυπτογράφησε πάνω από 10.000 Βαβυλωνιακούς δίσκους με σφηνοειδή γραφή πού λένε ότι πραγματι υπάρχει αυτός ο πλανητης, με το όνομα Nubirou .


Μετα από όλα αυτα, το γεγονός και μονο οτι στην συναντηση Πάπα Βενεδικτου και Μεντβεντεβ, εγινε απο μερια του Ρωσου προέδρου ενημερωση για το θέμα, δινει και το μέγεθος της σοβαρότητας της κατάστασης....

Τα υπόλοιπα συμπεράσματα, δικά σας.

πηγη: www. whatdoesitmean.com
ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.