Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ - ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ



aircraft_carrier_8Πριν από λίγο ο Ομπάμα είπε ότι βλέπει επέμβαση διεθνούς στρατιωτικής δύναμης, πράγμα πολύ εύκολο, αφού η Λιβύη είναι απέναντι από όλους τους Ευρωπαίους συμμάχους του ΝΑΤΟ.
Αμερικάνοι, Άγγλοι, Γάλοι, Ιταλοί, ακόμη και Έλληνες με μονάδες του στόλου και μαχητικά αεροσκάφη, θα λάβουν μέρος στην επιχείρηση.
Η Μόσχα αντέδρασε αμέσως και είπε ότι δεν επιθυμεί τέτοια παρέμβαση.
Από την άλλη πλευρά ο γιός του Καντάφι, είπε ότι το καθεστώς του πατέρα του εγγυάται την τάξη στην περιοχή. Σε αντίθετη περίπτωση οι πειρατές θα μπουν στο Αιγαίο και η Λιβύη θα γίνει η Σομαλία της Μεσογείου.
Ακούμε εντωμεταξύ για αεροπλάνα του Καντάφι που βάλονται από τα αντιαεροπορικά των "αυθορμήτως εξεγερθέντων πολιτών".
Έχουμε ακούσει για εξεγερθέντες με πανώ, με λοστούς, με μολότωφ, άντε και με καλάσνικοφ. Για αντιαεροπορικές όμως δυνάμεις "εξεγερθέντων διαδηλωτών" πρώτη φορά ακούμε.
Θέλουνε να φάνε τον Καντάφι και βάλανε την 5η φάλαγγα να δράσει.
Τίθεται λοιπόν το εξής θέμα. Αν σε ένα απολυταρχικό καθεστώς σαν του Καντάφι μπορεί κανείς να οργανώσει 5η φάλαγγα, στο καφενείον η Ελλάς όπου μερικοί λαθρομετανάστες και οι νταβατζήδες τους εκβιάζουν την δημοκρατικά εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση, τι μπορεί να κάνει;
Να συλλάβει ολόκληρη την κυβέρνηση και να κάνει διάγγελμα μέσα από την βουλή; Να καταλάβει το ναύσταθμο και τις αεροπορικές μας βάσεις; Να δηλητηριάσει τις δεξαμενές που στέλνουν νερό στον κόσμο; Να καταλάβει τις τηλεπικοινωνίες; Να νεκρώσει όλα τα αεροδρόμια;
Αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει!!!
www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.