Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Από την Κρήτη θα εξορμήσουν οι Αμερικανοί στη Λιβύη

Τις επόμενες ημέρες φτάνουν στη Σούδα της Κρήτης, 2.000 Αμερικανοί πεζοναύτες και ειδικό πλοίο μεταφοράς ...μαχητικών αεροσκαφών των ΗΠΑ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν όταν αποφασιστεί για μια άμεση επέμβαση αμερικανικών δυνάμεων στη Λιβύη.
Τα επιχειρησιακά σχέδια είναι έτοιμα από τους Αμερικανούς για μία επέμβαση στη Λιβύη που θα ξεκινήσει με απόβαση αμερικανικών δυνάμεων στην περιοχή της Βεγγάζης που ελέγχεται από τους αντικαθεστωτικούς, κι από κει και πέρα προώθηση προς την Τρίπολη όπου έχει το στρατηγείο του, ο Μουαμάρ Καντάφι.

Οι πληροφορίες από Ουάσινγκτον αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι ΗΠΑ να μην περιμένουν έγκριση του Συμβούλιου Ασφαλείας και να δράσουν μονομερώς, καθώς εξελίσσεται μία μεγάλη κρίση με το πετρέλαιο και με τις τιμές του, λόγω των γεγονότων στη Λιβύη.


newsbomb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.