Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!

Ευρύτατα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες σενάρια για την επιστροφή του Παπαδήμου στη θέση του μεταβατικού πρωθυπουργού σε ...
περίπτωση που η κυβέρνηση δεν καταφέρει να περάσει τα νέα μέτρα. Δεν είναι απλές υποθέσεις εργασίας, αλλά μεθοδεύσεις των ευρωπαϊκών μηχανισμών σε πλήρη συνεννόηση με τους επιτελείς του ΔΝΤ αναφέρουν στο parapolitika.gr πολύ καλά πληροφορημένες πηγές επισημαίνοντας ότι το τελευταίο διάστημα ο πρώην μεταβατικός κάνει πολλά ταξίδια σε … «κέντρα λήψης αποφάσεων» του εξωτερικού.Για όσους έχουν κοντή μνήμη θυμίζουμε ότι ο Παπαδήμος, ως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ και σύμβουλος του Παπανδρέου ,ήταν ενάντιος στο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Μόλις όμως οι ξένες τράπεζες ξεφορτώθηκαν ελληνικά ομόλογα 110 δις ευρώ τη διετία 2010-2011 τα οποία αναγκάστηκαν να φορτωθούν οι ελληνικές τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία , προχώρησε ως πρωθυπουργός στο «κούρεμα» προκαλώντας την πλήρη κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της κοινωνικής ασφάλισης.


apospasma.gr

 http://24wro.blogspot.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.