Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ Νο10

Η 10η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ Η "ΣΟΡΟΣ" ΤΟΥ.Και για το κατά πόσο ήταν Έλληνας ο Ηράκλειος γιατί δεν ρωτάτε τον εχθρό του το Χοσρόη που τον αποκαλεί "Ξανθό Έλλην Βασιλέα".
 
Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ο μεγαλύτερος Στρατηγός-Βασιλέας όλων των εποχών δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει καλύτερος απ΄αυτόν.
Αλλά και πληροφοριακά επειδή ότι το Βυζάντιο αδικείται επίτηδες από τους Φράγκους και Γότθους κτλ ιστορικούς γιατί απλούστατα ζηλεύουν και αυτή την περίοδο του Ελληνισμού,μιας και ακόμα και στον Μεσαίωνα η Δύση βρισκόταν πίσω απ' τον Θεό.
Υπήρξε και ο Αυτοκράτορας Ηράκλειος ο οποίος ακολούθησε τα χνάρια του Μεγάλου Αλέξανδρου και κατατρόπωσε τους Πέρσες για δεύτερη φορά.
GRImperialEagle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.