Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΤΟ 2006;

Ερώτηση: ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΤΟ 2006;

«ΤΟ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ [ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ] ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΑΓΝ
ΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΗ.


ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΔΕΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ. ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΔΟΘΗΚΕ
Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΓΕΙΟ ΚΑΡΜΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ, ΕΝΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΑΓΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ* ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ.

ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ 26ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2004 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΡΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΑΖΙ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ!

ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΦΥΓΑΝ, ΕΝΩ ΥΠΗΡ-ΧΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΟΥΝ. ΚΑΘΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟ-ΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΑ ΕΘΝΗ,ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕ ΣΥΜΠΟΝΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΑΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΙΑ
Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΒΙΩΣΑΝ, ΠΗΡΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΑΝ ΚΑΡΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ.
 ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ, ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩ-ΣΑΝ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΑΜΕΣΑ. ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΛΟΘΕΡΜΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. 

 ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΚΕΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ. ΣΑΣ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ, ΚΑΘΩΣ Η ΓΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ.
ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΒΗ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΚΕ-ΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΞΕΧΥΛΙΣΜΑ ΟΔΥΝΗΣ. ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΗ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΘΕΙ..»  

Diana Cooper - Βιβλίο: "Οι Άγγελοι απαντούν''


Σημείωση: Δε γνωρίζουμε πραγματικά ποια ακραία γεωφυσικά και καιρικά φαινόμενα είναι φυσικά ή τεχνητά, ενώ γνωρίζουμε πάραυτα ότι η Γη μυείται μαζί μας για να αναβαθμιστεί διαστατικά στην 5η διάσταση, αλλάζει, μεταστοιχειώνεται, ανανεώνει το σώμα της όπως εμείς μεταστοιχειωνόμαστε σε συνεργασία με τις Ανώτερες Ενέργειες που ραδιοβολούνται στον πλανήτη μας για αυτό το σκοπό. Όμως αυτό το μήνυμα αγγίζει κάποιες εσώτερες λεπτοφυείς χορδές..ΑNDROMEDA GALACTICA 
 http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.