Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΥΓΟΣ: ΤΟ 2013 ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…


ATHANASIOS-DROUGOS

«Η Τραπεζική Ένωση απειλεί να οδηγήσει το Ηνωμένο Βασίλειο εκτός της ΕΕ.

Με μια ευρωπαϊκή τραπεζική ένωση υπό διαμόρφωση και το Λονδίνο να κινδυνεύει να χάσει το καθεστώς του στο πιο σημαντικό οικονομικό κέντρο του κόσμου, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι αναγκασμένο να αντιμετωπίσει το ζήτημα της συνέχισης της συμμετοχής του στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εάν η ΕΕ αποκτήσει πράγματι περισσότερο ομοσπονδιακό χαρακτήρα, το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να αποσυρθεί από μέλος και να λάβει το ρίσκο να προχωρήσει μόνο. Αλλά αυτό θα έχει τους δικούς της κινδύνους.
Προτεινόμενη ένωση τραπεζών της ΕΕ συνιστά άμεση απειλή για τη δεσπόζουσα θέση του Λονδίνου στις ευρωπαϊκές χρηματοπιστωτικές αγορές, που έχουν ξένο νόμισμα συναλλαγών στα παράγωγα για επενδυτική τραπεζική. Τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επαναστάτησαν αυτή την εβδομάδα, με τον πρωθυπουργό David Cameron να χάνει μια ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό της ΕΕ - ένα σίγουρο σημάδι ότι η οικονομική κρίση στην ευρωζώνη έχει διογκωθεί δημιουργώντας στην ΕΕ αναφορικά με τους Βρετανούς, το ενδεχόμενο να μείνουν έξω από το ενιαίο νόμισμα και την προσπάθεια να ανακτήσει τις δυνάμεις που έχει προσφέρει στις Βρυξέλλες.
ΤΟ 2014 ΤΗΝ ..."ΚΑΝΕΙ" Η ΣΚΩΤΙΑ . Η οποία ψήφισε να μείνει στο ΝΑΤΟ, αλλά άφησε το θέμα της ΕΕ για...σύντομα!.
Σας έχω πεί: Η Γερμανίας θα τιμωρηθεί για πολλές αθλιότητές της, το ίδιο και οι ουραγοί τους οι Γάλλοι.
Το  2013 θα φέρει συνταρακτικά γεγονότα!"
 http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.