Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Χάος στην Τράπεζα της Ελλάδος - Μικροομολογιούχοι κλωτσούσαν και έριχναν μπουνιές στο πανάκριβο αυτοκίνητο του Βενιζέλου - Εγκλωβισμένος ο Σαχινίδης

- Το ραντεβού τελικά μεταξύ του κ. Προβόπουλου και των κ. κ. Βενιζέλου και Σαχινίδη ακυρώθηκε
- Οι μικροομολογιούχοι που έχασαν τα λεφτά τους, είναι εξοργισμένοι από τα δύο πολιτικά πρόσωπα
- Το πανάκριβο αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου εγκλωβίστηκε στην οδό Ομήρου και προπηλάκισαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
- Μαζί με τον Φίλιππο Σαχινίδη στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος βρίσκονται εγκλωβισμένοι και δημοσιογράφοι

Ένα σοβαρότατο επεισόδιο εξελίχθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος στην οδό Πανεπιστημίου, όπου θα γινόταν η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Φίλιππου Σαχινίδη με τον Διοικητή της Τράπεζας, κ. Προβόπόυλο.

Το ραντεβού αυτό όμως ποτέ δεν έγινε και μάλιστα ακυρώθηκε, καθώς οι μικρομολογιούχοι οι άνθρωποι δηλαδή που είχαν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου και με το κούρεμα έχασαν τους κόπους μιας ζωής, μόλις είδαν τους δύο πολιτικούς άντρες εξοργίστηκαν και τους προπηλάκισαν.


Μόλις οι μικρομολογιούχοι αντιλήφθηκαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο μέσα στο πανάκριβο αυτοκίνητό του, τότε κυριολεκτικά όρμηξαν κατά πάνω του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εγκλωβιστεί στην οδό Ομήρου. Τότε εκτυλίχθηκαν στιγμές απείρου κάλλους, με τους μικροομολογιούχους να κλωτσάνε με μανία το αυτοκίνητο και να ρίχνουν μπουνιές στα παράθυρα του αυτοκινήτου.


Επικράτησε πανικός με τις λίγες αστυνομικές δυνάμεις να αιφνιδιάζονται από την οργή των συγκεντρωμένων! Μάλιστα, ο κ. Σαχινίδης που είχε προλάβει να μπει στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα εγκλωβισμένος στο κτίριο.

 http://www.newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ..ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΟΞΕΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ..ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.