Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ Νο3

Για την Ελλάδα των Ελλήνων και την αληθινή Δημοκρατία των Αξιών

Οι Έλληνες Ελεύθεροι στο πνεύμα τον νού και την ψυχή και Ενωμένοι με οδηγούς τους ήρωες και σοφούς προγόνους μας, από τον Μεγάλο Αλέξανδρο τον Λεωνίδα, τον Σωκράτη,τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη έως τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τον Παπαφλέσσα τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη , τον Αθανάσιο Διάκο, τους Δημήτριο και Αλέξανδρο Υψηλάντη, τον Παύλο Μελά και τους αγωνιστές του Μακεδονικού Αγώνα, τους ήρωες του 40 και τους ήρωες της Κύπρου και τους πεσόντες ιπταμένους πιλότoυς Αγγέλους του Αιγαίου μας, αποφασίζουμε ότι η Ιερά μας Πατρίδα , η Ελλάς, πρέπει να γίνει Δίκαιη Ελεύθερη και Δυνατή, διότι αυτό ΑΞΙΖΕΙ.
Οι Νέοι σε ηλικία Έλληνες και Ελληνίδες, η νέα Γεννιά της Ελλάδος αντιμετωπίσαμε εδώ και πολλά έτη την δίωξη από το ύπουλο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης, του οποίου σχεδίου στόχος ήταν ο αφανισμός της Νέας Γεννιάς ώστε η Ελλάδα να μην έχει πλέον τα παιδιά της και να οδηγηθούν όλα σε διάλυση και υποδούλωση, διότι το μέλλον της Ελλάδος και του Ελληνισμού είναι η Νέα Γεννιά. Γι αυτόν τν λόγο εμείς οι Νέοι και Νέες, Έλληνες και Ελληνίδες επιστήμονες εργάτες αγρότες κ.α. αντιστεκόμαστε και απόφασίσαμε να δημιουργήσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!
ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!
Η 3η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΙΧΑΚΗ


http://blog.olympos-tm.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.