Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Το 2012 ας φερθούμε επιτέλους ως Έλληνες


Ολίγιστοι Φραγκολεβαντίνοι πολιτικοί υπαγορεύουν σε σπιθαμιαίους εγχώριους ομολόγους τους πως να καταστρέψουν την Ελλάδα. Κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες παριστάνουν τους εκδότες και επιβάλουν τους λογιστές/τραπεζίτες τους ως πρωθυπουργούς.
Χαλιναγωγημένοι μεγαλοδημοσιογράφοι ισοπεδώνουν τα πάντα, ενδιαφερόμενοι μόνο για το ύψος του προσωπικού του λογαριασμού στην τράπεζα. Αποτυχημένοι «επαναστάτες» ως διαχειριστές του συστήματος. Δήθεν «αριστεροί» ως βολεμένοι απολογητές της καθεστηκυίας τάξης. Ανεγκέφαλοι διανοούμενοι, … αδέξιοι δεξιοί, ατάλαντοι καλλιτέχνες, άφωνοι τραγουδιστές..

Ως κι ο τρομοκράτες έχασαν την έμπνευσή τους σε αυτήν την κατάντια και άρχισαν να ληστεύουν περίπτερα για να επιβιώσουν
Τα έχουμε γράψει κι άλλες φορές αυτά. Αυτή όμως συνεχίζει να είναι η πραγματικότητα της ζωής μας. Μια μεγάλη δημοσκόπηση το παρόν και κάθε προσδοκία στο αόρατο μέλλον.
Στο τέλος του 2011 η Ελλάδα μοιάζει να τα έχει χάσει όλα. Εξουθενωμένοι και απογοητευμένοι οι Έλληνες δεν ελπίζουν πλέον σε τίποτα. Αλλά και δεν έχουν να χάσουν τίποτα άλλο.
Ας γίνει λοιπόν το 2012 η ρήση του μεγάλου Καζαντζάκη εγερτήριο σάλπισμα όλων των Ελλήνων: «Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος».
Για να ξαναγίνουμε Έλληνες. Για να φερθούμε ξανά σαν Έλληνες.
Επειδή, ο κόσμος δεν πέθανε ακόμα. Δεν εγκαταλείφθηκε ακόμα στα χέρια των Τραπεζών. Οι εντεταλμένοι της παγκοσμιότητος και της Wall Street δεν θα μπορέσουν ποτέ να μας αναγκάσουν να δουλεύουμε, να ζούμε και να σκεφτόμαστε το ίδιο με αυτούς.
Γιατί εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε. Εδώ είναι Μεσόγειος, γεννήτρα πολιτισμών. Εδώ μεγαλούργησαν έθνη φιλοσόφων και ποιητών, όταν οι σημερινοί δυνάστες μας δεν υπήρχαν καν.
Η κατάρρευση του παλιού κόσμου ενυπάρχει στις ανυπέρβλητες αντιφάσεις του. Αντιφάσεις που εκδηλώνονται σε κάθε μήκος και πλάτος της περιοχής μας, που συνενώνουν με μια αδιόρατη αλλά πανίσχυρη κόκκινη γραμμή τα ορθόδοξα μοναστήρια και τις εβραϊκές συναγωγές της Μεσογείου, τις κοιλάδες της Μεσοποταμίας και τις στέπες της Ρωσίας, την Κύπρο και τα βάθη του Αιγαίου, το Αφγανιστάν του Μέγα Αλέξανδρου και τις αιματοκυλισμένες πλατείες της εξεγερμένης Μέσης Ανατολής. Εδώ, στην περιοχή μας, ορθώνεται σιγά – σιγά, αλλά ανελέητα, η αντίσταση των λαών στα ρομπότ των Τραπεζών και τους Ούνους της Ευρώπης.
Η Ελλάδα δεν θα πεθάνει. Οι Έλληνες δεν θα υποκύψουμε. Θα ξεσηκωθούμε και θα βγούμε πάλι στους δρόμους, θα πάμε ξανά στις πλατείες και τις κάλπες για να θάψουμε οριστικά τα πολιτικά ζόμπι της Μεταπολίτευσης του 74 που επιμένουν να μας κυβερνούν. Και θα επιμείνουμε μέχρι τότε που ένας νέος εθνάρχης θα αναλάβει κατ΄ εντολήν μας την ιστορική ευθύνη της αναμόρφωσης της Ελλάδας. Της Ελλάδας των Ελλήνων. Όχι των τραπεζιτών, των εκδοτών, των εργολάβων και των νταβατζήδων.
Και θα περιμένουμε εκεί τον Αντώνη Σαμαρά . Τον Σαμαρά – οραματιστή, όμως, τον “ελυτικό” Σαμαρά και όχι τον εγκλωβισμένο στην απαξιωμένη ΝΔ Σαμαρά. Τον ηγέτη ενός νέου πατριωτικού συνασπισμού δυνάμεων που θα συσπειρώσει Έλληνες από όλες τις κοινωνικές τάξεις και θα τους αντιπαρατάξει στις δυνάμεις του ανθελληνισμού, της εθνικής μειοδοσίας και του ενδοτισμού. Για την Ελλάδα του 2021!
Ας γίνει λοιπόν το 2012 η αρχή για την οικοδόμηση της ελπίδας.
Όλοι και ο καθένας μόνος του πρέπει να σηκώσουμε πιο ψηλά την Ελλάδα.
Κι αυτή είναι η καλύτερη ευχή που μπορούμε να σας δώσουμε για το 2012: Να ξαναγίνουμε Έλληνες. Να φερθούμε σαν Έλληνες.
Κι ας θυμηθούμε έστω για μια στιγμή τον Άγγελο Σικελιανό:
Ομπρός, βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω απ’ την Ελλάδα.
Ομπρός, βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω απ’ τον κόσμο!
Ομπρός, οι δημιουργοί!… Την αχθοφόρα ορμή Σας στηλώστε με κεφάλια και με πόδια…
Factorx - antinews

 http://greeknation.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ολα καλά τα γράφετε.Ομως περιμένετε σαν Η Γ Ε ΤΗ τον σαμαρά. ακόμα ελπίζετε στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.