Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πριγκίπισσα της Ιαπωνίας αποκαλύπτει για το 2012

1 σχόλιο:

  1. θα υπενθυμίσω κάτι. όλη η υπόθεση στον άνθρωπο, για να εξελιχθεί στο "μετά", είναι η Αυτογνωσία και η Σοφία. γνωρίζεις λεπτομέρειές σου, τις εξελίσσεις και τις χρησιμοποιείς περισσότερο απο τον συνήθη άνθρωπο.

    οι Ιδέες -που άλλοι λένε Οντότητες, Πνεύματα και Εξωγήινους- υπάρχουν σε ό,τιδήποτε περίπου "σφαιρικό". είναι στο κέντρο σε όλα. απο το Κρανίο, και ήλιους και πλανήτες μέχρι υποατομικά σωματίδια.

    αυτοί που μιλούν για "κούφια γη", και εξελιγμένους πολιτισμούς μέσα, για το Κρανίο τους μιλούν, και την αυτογνωσία τους ψάχνουν. είναι σκέψεις και "νοότητες" -οντότητες νου- όλα αυτά.

    επίσης όποιοι μιλούν για εξωγήινους σε άλλους πλανήτες. ή εξετάζουν συστηματικά τι γίνεται στον Ήλιο, στο υλικό που δίνει το soho και μιλάνε για "ουφο στον Ήλιο".

    όλοι -σε μη-συνειδητό επίπεδο- αναφέρονται στον εαυτό τους, ακριβώς επειδή το σχήμα αυτών των σωμάτων ταυτίζεται με το Κρανίο και το βιο-ενεργειακό "αυγό" τους.

    το υποσυνείδητο δεν θέλει ακρίβεια. ομοιότητα απόλυτη. αρκεί και παρ-ομοιότητα. κάνει συσχετισμούς και ταυτίσεις "υποδόρια" και "υπόγεια". και μετά καθένας έχει αποτελέσματα στις θεωρίες του.

    σε όλα αυτά ψάχνουν τις "νοότητες" που είναι εντός τους.

    στην αναζήτηση του Γνώθι σ' εαυτόν, αρχικά μπερδεύουμε τον μακρόκοσμο με τον μικρόκοσμο. κάθε διασπορέας αυτών των θεωριών "εξωτερικής στοιβάδας" δεν εξαιρείται αυτού του κανόνα, ή μάλλον Νόμου.

    και η κυρία αυτή η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας, σε υπηκόους απευθύνεται. η ίδια είναι αυτοκρατορικής Μυητικής γραμμής, και γνωρίζει ή υποθέτει αυτά που εγώ σημειώνω.

    όσα λέει είναι διοχέτευση σεναρίου, έκδοσης "για τους πολλούς". που θα πει, κάτι κυριολεκτικά ισχύον δεν υπάρχει σε αυτά, αλλά μπορεί να βγει απο αυτά. εάν εφαρμοστούν άλλα σκεπτικά επάνω τους.

    επί πλέον όσα λέει ένα προς ένα, τυπώνονται σε βιβλία απο παλιά, εντατικότερα απο το 1996 περίπου, μάλιστα ανασκευάζοντας παλαιότερες θεωρίες. έστω και αν φωτίστηκε τώρα στο τρέχον επίπεδό της, δεν λέει κάτι καινούριο. και όλα ερμηνεύονται και αλλιώς, όπως σημείωσα εδώ.

    Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
    ✩☿Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ☿✩
    ✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
    ✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
    ✩☿Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ☿✩

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.