Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Οι επιστήμονες κρούουν των κώδωνα του κινδύνου.Στρατιώτες ΤΩΝ U.N (ΗΝΩΜΈΝΩΝ ΕΘΝΩΝ)μετέφεραν φονικό Σούπερ-ιό στην Αιτή..

Πήγαν να τους βοηθήσουν με τον σεισμό και τους κόλλησαν χολέρα.Ωραία βοήθεια.Πιο πολύ έχουνε πεθάνει απο την χολέρα παρά απο τον σεισμό μέχρι στιγμής αφού 500.000 Αιτινοί έχουν κολήσει το στέλεχος.
Πηγή: ABC News
Αδιάσειστα είναι τα νέα επιστημονικά στοιχεία που δείχνουν ειρηνευτικές δυνάμεις των Ηνωμένων Εθνών να έχουν προσβληθεί με τον παθογόνο στέλεχος της χολέρας - ένας σούπερ-ιός , στο Δυτικό Ημισφαίριο, για πρώτη φορά.
Ο απλή μορφή της χολέρας έχει ήδη σκοτώσει 7.000 ανθρώπους στην Αϊτή, όπου εμφανίστηκε σε ένα απομακρυσμένο χωριό, τον Οκτώβριο του 2010. 
Κορυφαίοι ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ και απο αλλού, είπαν στο ABC News ότι, παρά τις διαψεύσεις του ΟΗΕ, υπάρχουν τώρα ένα βουνό από στοιχεία που δείχνουν ότι ο αρχικός ιός προέρχεται από το Νεπάλ, και μεταφέρθηκε στην Αϊτή από στρατιώτες που καταγόντουσαν απο το Νεπάλ και ήρθαν στην Αϊτή για να  χρησιμεύσουν στην ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ μετά τον σεισμό που ρήμαξε τη χώρα στις 12 Ιανουαρίου, του 2010 - πριν από δύο χρόνια σαν σήμερα .
Η Αϊτή δεν είχε  ποτέ καμία περίπτωση χολέρας μέχρι την άφιξη των ειρηνευτικών δυνάμεων του ΟΗΕ, ο οποίος φέρεται ότι παρέλειψε να διατηρήσει τις συνθήκες υγιεινής στην βάση τους μάλλον.!!!!!!!!!!!!!πιός ξέρει τι μπορεί να κρύβεται απο πίσω.
"Αυτό που με φοβίζει είναι ότι το στέλεχος από τη Νότια Ασία έχει αναγνωριστεί ως πιο ισχυρο, πιο ικανό να προκαλέσει νόσημα, και πιο μεταδοτικό," δήλωσε ο John Mekalanos, ο οποίος προεδρεύει στο Τμήμα Μικροβιολογίας και Ανοσοβιολογία στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ.
"Τα στελέχη αυτά είναι πολύ τρομακτικά. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει δευτερεύουσα εστία. Αλλά η Αϊτή αποτελεί πλέον μια βάση για μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ποικιλία αυτής της θανάσιμης ασθένειας. "
Περισσότεροι από 500.000 Αϊτινοί έχουν μολυνθεί, και ο Mekalanos είπε οτι μια χούφτα των θυμάτων οι οποίοι προσβλήθηκαν από χολέρα στην Αϊτή έχουν πλέον μεταφερθεί στην Βενεζουέλα, την  Δομινικανή Δημοκρατία, στην Βοστώνη, στο Μαϊάμι και στη Νέα Υόρκη, αλλά μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις.
Αϊτινοί διαμαρτύρονται μπροστά του ΟΗΕ για 9/19/2011 κααι ζητάνε δικαιοσύνη για τα μέχρι τώρα θύματα της χολέρας.Δείτε βίντεο.

Πώς μεταφέρθηκε αυτο το στέλεχος της  χολέρας(απο μεταλλαγμένο στέλεχος)στην Αϊτή έχει γίνει  ένα πολιτικά φορτισμένο θέμα συζήτησης για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα, με τα Ηνωμένα Έθνη κατ 'επανάληψη να αρνούνται να αναγνωρίσουν κανένα ρόλο στην εκδήλωση της εστίας παρά τις αυξανόμενες ενδείξεις ότι οι διεθνείς ειρηνευτικές δυνάμεις ήταν οι πιο πιθανοί ένοχοι. 
Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ήδη αντιμετωπίσει την εχθρότητα από τους Αϊτινους που πιστεύουν οτι οι ειρηνευτικές δυνάμεις έχουν καταχραστεί τους κατοίκους της περιοχής, χωρίς αποτέλεσμα. 
Τώρα Αντιμετωπίζουν την νομική δράση από τους συγγενείς των θυμάτων που έχουν υποβάλει αναφορές στον ΟΗΕ για αποκατάσταση.
 http://hellasxg.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.